amerikanska Playstation-bloggen tillfrågades utvecklarna bakom #Gran Turismo PSP om ifall det blir något DLC till den bärbara bilåkaren. Det verkar inte så.

Vi planerar att ha över 800 bilar i spelet vilket är, mer eller mindre, en hel livstid av racing. Med den sortens bredd och valmöjligheter vore DLC som att kasta vatten i havet.

En annan fråga handlade om ifall bilarna kommer kunna förstöras, vilket också besvarades med ett nej. Frågan om demo besvarades också med ett nej. Jag tror du börjar märka ett mönster. Gran Turismo PSP släpps den 1 oktober, samma dag som #Sonys nya PSP Go.

Jaha, vart det så enkelt, tänkte inte så långt haha Tack för svaret... :) 18/07 DLC är DownLoadable Content, dvs nedladdningsbart extramaterial, typ något slags expansion eller liknande som distribueras över nätet. 18/07 Ursäkta mig, är inte så jätte insatt i data-språket, så jag undrar va bubblan "DLC" är för något? Men för övrigt så verkar det som om det ska vara skador även på personbilarna då det kommit upp bilder på en krockad Renault Clio V6 Mk1. Har även sätt Mas... 17/07 Är ju alltid något att Porsche verkar ha en rimlig inställning i frågan. Känns ju dock som att det bara är trams av biltillverkarna att inte gå med på att deras bilar kan gå sönder om man kör in i saker. Är väl kanske en sak om de inte vill att bilarna... 17/07 WRC och NASCAR är än så länge sagt av det lilla man fått höra. Men Grundaren till GT5 har sagt att Porsche inte haft haft något mot skador på sina bilar så det kan även förekomma bland vanliga bilar om vi har tur. Time will tell. Se fram mot Tokyo Game... 16/07 Ska skadorna endast vara med i WRC delen? Trodde det gällde all typer av race : / 16/07 Du behöver inte vara orolig. Skador kommer att finnas med i WRC läget i GT5. Därutöver vet vi ej mer i dagsläget. Dock ska både skador, vädereffekter, dag och natt cykel (se trailer) finnas med. http://i29.tinypic.com/w9wd5k.gif Ingame 16/07 Bäst för GT5 att dem har skador, orka kalla sig racing simulator utan att ha med en av de absoult viktigaste faktorerna för en racer förare... Epic fail. 16/07 800 bilar är nästan för mycket. 16/07 Gran Turismo köper jag först igen när jag behöver ännu fler hål i väggen. Jävla spel. 16/07
Skicka en rättelse