#Electronic Arts meddelar att humoristiska krigsspelet #Battlefield Heroes fått över en miljon registrerade användare sedan lanseringen i slutet av juni. Battlefield-teamets Ben Cousins har följande att säga om milstolpen.

Teamet är verkligen stolta att ha fått en miljon registreringar vid detta tidiga skede. Att skapa en karaktär och en spelupplevelse som är helt och hållet din egen är vad som särskiljer detta spel - din hjälte kan vara allt ifrån en bazooka-viftande pirat, granatkastande ninja till en mimar-lönnmördare!

Titeln (som är gratis att spela) fick ett gott omdöme när vi recenserade.

Vapensystemet fungerar INTE på det sättet som du antyder, Mykee. Man kan i princip köpa de vapen man vill ha direkt när man kommit igång och börjat spela. När det gäller de vapen som finns handlar inte dessa inte om att man skaffar bättre och bättre vap... 20/07 Det är en person som har sagt att dom är giriga, och det är klart vi får klaga på ett spel när vi inte tycker det är kul, såvida inte vi kör på "öh, blä bajs!", då kanske man lika gärna kan hålla sig från att skriva, mjo. Och du som nämnde nått om brist... 19/07 Det är ett känt problem som bör gå att åtgärda med lite sökningar i deras forum. Men i kort kan man sammanfatta med följande lösning (fungerade för mig, men behöver ju inte göra det för alla): * Starta spelet och logga in. * Gå till Options. * Ändra Map... 18/07 Jag har absolut inget emot att betala för det lilla extra. Men med dom priserna så tänker jag inte ens fundera på att köpa något. 18/07 Jag kan inte ens spela det. Blir disconnectad direkt när jag försöker ansluta till en server. Försöker jag sedan ansluta igen så står den bara och söker efter en server men hittar aldrig nåt... det enda som funkade var tutorialen 18/07 blev med i closed beta och det va ganska kul typ i 2-3 dar men sen så blev det mycket tråkigt. var så jävla säker att det skulle vara kul först jag såg det men nu e det bara tråkigt :down: 18/07 Jag blev inte heller särskilt imponerad av Heroes, men till dess försvar så måste jag säga att konceptet och affärsmodellen är väldigt intressant. Lättare att få med ett par kompisar och lira ihop när de inte behöver betala flera hundra kr för nåt de... 18/07 GJ Dice säger jag, kanske inte e världens drömspel för mig men det är bra gratis underhållning då jag är i ett sånt skede i livet att jag bara har tid att lira typ 30 minuter om dagen. Då passar BF Heroes in perfekt 18/07 Smart kille som inte lyckas med headshots, får in dem hela tiden. Jag gillar spelet skarpt, ska lätt sponsra dem med lite pengar för att de lyckats göra ett så bra spel. Och 1 million registrerade är imponerande, de lyckats skapa precis den hype de hopp... 18/07 Provat men nej tack. 17/07
Skicka en rättelse