Under popkulturskonventet Comic-Con tillfrågades en av #Resident Evil 5-producenterna, Jun Takeuchi, om han och Masachika Kawata skulle göra även nästa del i serien. "Det verkar inte som att någon av oss kommer få ansvaret", blev Takeuchis svar, varpå han även skojade och sade "vi spelar Blackjack för att bestämma vem av oss som kommer hamna med ansvaret".

Att följa upp ett spel som #Resident Evil 4 som hyllats i princip överallt var förmodligen ingen lätt uppgift, och även om seriens femte del mottagits mycket väl blev spelet ändå, oundvikligen, något av ett antiklimax. Med tanke på Takeuchis svar är det därför möjligt att det kanske blir helt nya personer som får göra nästa del. Den som lever får se, som man brukar säga!

Nu lovade capcom att femman skulle gå tillbaka till rötterna med. vi såg ju hur det gick. har tappat all förhoppning att det kommer att göras ett nytt riktigt resident evil. 27/07 Han syftar på att Prototype är en grafisk katastrof. Så svårt är inte svenska. 27/07 Fan vad det gnälls på styrningen! har man kunnat gå och skjuta i dom äldre spelen? :/ 26/07 CooP kan dom ha kvar om det inte är påtvingad CooP. 5:an sög balle eftersom man i princip var tvingad att spela med nån annan. Och spelade man själv sög ai:n så horribelt. Jag vill ha ett spel lite mer som 4:an. Inget påtvingat CooP och ett inventory... 26/07 need i say more!?!??!?!?! Capcom har lovat oss att efter femman så skulle dem ta tillbaks resident evil till RESIDENT EVIL så jag hoppas verkligen dem håller vad dem lovat! JAG VIll inte ha ännu ett zombielöst aktionspel utan jag vill ha mitt skräckspel... 26/07 Håller med om att styrningen är fasansfull, fast så fungerar det i samtliga Resident Evil spel så det är ju inget unikt för just 5:an... I Resident Evils värd så är styrningen mera skrämmande än fienderna. Fast co-op var det bästa som hänt serien, behål... 26/07 Jag håller verkligen med.. Plus att alla verkar glömma vilken horibel jävla styrning spelet har.. - "Tja, Chris. Allt väl?.. Jag e världens bästa soldat men jag kan inte röra mig å skjuta samtidigt. Och jag siktar långsammare än precis alla andra i hela... 26/07 ja och mera skräck för fan.. det är på tok för mycket action i dom sista två.. back to the roots this time. 25/07 Vill ha Zombiesar!!! 25/07 Förstår inte hur folk kan tycka RE5 var så jävla bra... Det var ett helt okej spel men inte mer än det. Var ju skrattretande hur spelet hade skenat iväg med alla stationära kulsprutor och fiender med automatvapen. Kändes mer som gears of war än resident... 25/07
Skicka en rättelse