"#race-driver-grid|"Race Driver: Grid" online är det ultimata uttrycket för vad spelet handlar om" - de ödmjuka orden levereras av #Codemasters i ett pressmeddelande om företagets stundande racinglir. Upp till tolv spelare kommer kunna mötas över nätet, detta i 32 racinglopp på 80 banor spridda över 15 länder. Bland spelformerna märks drifting, touring-lopp och demolition derby, och de förstörbara bilarna kan målas efter behag.

Det låter med andra ord som något att hålla koll på för bilspelsentusiaster. Huruvida saker och ting verkligen blir så lyckade som pr-folket vill göra gällande får du reda på när spelet släpps i sommar. Tills dess skaffar du dig tidiga intryck i någon av demoversionerna; PS3- och Xbox 360-demor finns via respektive konsols nedladdningsfunktion och pc-smakprovet hämtar du från FZ:s filarkiv.

[fi=5957]

http://www.youtube.com/watch?v=Ez1Rb2B-fBg 21/05 Sluta leka 4chan 20/05 Det är inte dubbelmoral någonstans. Lyssna på skillnaden: -"Klaga på spelet." -"Klaga på er." Ser du skillnaden? Alla har rätt att klaga på spelet. Likaså har alla rätt att hylla spelet. Men däremot ska man inte klaga på andras åsikter - dessa är högst... 20/05 Säg mig en sak, det är ok att NI klagar på spelet, men det är inte ok när dem som gillar spelet klagar på er? Vad fan är det för dubbelmoral? Som att så fort man ska yttra sig på att ni whinar om spelet så ska man hålla käft, när det är vi som gillar... 20/05 http://static.pici.se/pictures/zOXRHTDcI.jpg 20/05 Ute lämna det som jag tycker är helt lätt att utföra? Dvs styra bilfan? Lol hur lätt som helst. Spelet äger jämför med andra, och folk som gillar spelet kommer fort. att fortsätta spela spelen. Gillar ni inte den och måste ändå klaga, sen jämför en med... 20/05 Du som gillar spelet, och klagar på oss andra. Ge dig för fan! Olika människor gillar olika spel, när fan ska du acceptera det?! Eller tror du att de som inte gillar spelet kommer att lyssna på ditt snack och ändra uppfattning? Jag ogillar spelet pga... 19/05 Och du hade inte just ett nervöst sammanbrott å gick bärsärkargång i denna tråden som nån bedragen från J. Springer Show? :D Jag tror du är i minoritet om du prisar detta spel så mycket. Väldigt många reaktioner jag läst nämner det enda du utelämnade:... 19/05 Lägger du fram det så så äre helvettigt :up: 19/05 Alla som whinar om att det finns bättre bilspel och klankar ner på detta spelet. Ge er förfan! Olika människor gillar olika spel, när fan ska ni acceptera det?! Eller tror ni att de som gillar spelet kommer att lyssna på ert snack och ändra uppfattning?... 19/05
Skicka en rättelse