Xbox fick fyra år på sig innan den las ner och många har trott att Xbox 360 ska gå ett liknande öde till mötes. Om vi ska tro Shane Kim har de dock inga planer på att skrota deras senaste maskin lika snabbt. I en intervju med ComputerAndVideogames säger #Microsoft Game Studios-chefen att de tror att konsolen ska kunna ha en livslängd på sju år och att den inte kommer ha några problem att hänga med i den tekniska utvecklingen.

As far as technical limitations? We're not seeing those. I think there's the potential for more multi-disc titles, we've already shipped a few of those already. But I don't think this is so drastic that people will start saying that Microsoft missed a trick with not using Blu-ray. I just don't believe that.

What we've been able to see with the vast majority of titles on Xbox 360, is the range of experiences that haven't been restricted with the lack of a hard drive and a larger capacity disc.

Om du har råd själva spelaren kommer kosta runt US$15000 och en skiva 120-180 dollar. Även jag kan räkna ut att ingen skulle vilja köpa den;) 21/05 Av samma anledning som jag svarar folk som inte ens har de grundläggande kunskaperna för att jämföra konsollernas hårdvara kanske? ;) Om det enbart hade handlat om mer komplicerad arkitektur så det knappast spelat roll vilken plattform man utvecklar mot... 19/05 Hur länge konsolen finns eller "lever" har inget med om det kommer att komma en ny/uppdaterad Xbox under denna tid; se bara på det för denna tråd så populära exemplet med PS2. Hell, någon här påstår bärgis att Sonys älskade PS1 lever och frodas än idag.... 19/05 Det hela beror ju på vad man har för mätenhet. T.ex. om du mäter hur många polygoner en bit med hårdvara kan spruta ur sig, eller hur snabbt den kan beräkna en viss operation, så visst. Men det är inte "bäst grafik", det är bäst på att beräkna en given... 19/05 För att PS3 är en mer komplicerad arkitektur. Ja vad gällande design. 18/05 Korrekt. Du har aldrig reflekterat över VARFÖR man bör göra så? 18/05 Skillnad är det visst, även om den idag inte är särskilt skönjbar. Det är en helt annan arkitektur, så även om det kanske inte är en så fet uppgradering för tillfället kommer det troligtvis vara nödvändigt i framtiden. 18/05 DX 10 är ju inte lite överskattat, så jädra stor skillnad är det inte , och nej det kommer inte från mig utan utvecklare som själva nämnert. 18/05 Inget spel kan slå något, vilket spel som har bäst grafik är subjektivt. 18/05 Det är också allmänt känt även för den mest inbitne xbox fanboys att detta vägs upp av antalet processorer som kan erbjudas på PS3. Du kan ta och lyssna på criterion games som är skaparna av Burnout paradise. I deras podcast besvarade det fanboy krig... 17/05
Skicka en rättelse