#Nintendo släppte som utlovat WiiWare i Europa idag. WiiWare är en tjänst som gör det möjligt för utvecklare att sälja spel genom Wii Shop Channel. Du betalar i Wii-poäng och i nuläget finns sex spel tillgängliga (antalet poäng inom parentes):

Final Fantasy: Crystal Chronicles - My Life as a King

Ytterligare två spel - #Pirates: The Key of Dreams och #Pop - utlovades men tycks inte vara tillgängliga än. Hundra Wii-poäng motsvarar drygt tio kronor.

Ska skaffa Lost Winds och World of Goo till en början, men heter det inte Wii Software här i Europa? 21/05 Spelade Final Fantasy hela natten igår. Trevligt spel men tror inte det är något som håller så värst länge. Köpa till extrasaker för att få ut allt var väl ingen höjdare som de gjorde med tanke på att allt det kostar ungefär lika mycket som själva spele... 21/05 Fint koncept, men jag föredrar att köpa boxade versioner av spel, fast om de inte släpps så (vilket de ej lär göra)... 21/05 Iofs tar inte spel som MoH "slut" när man spelat igenom kampanjen som Lost Winds gör, men jag förstår din poäng. Och det trots att jag aldrig skulle köpa något spel ur MoH-serien ;) 21/05 Jämfört med folk som betalar det sexdubbla för 6 timmar med typ Medal of Honor Airborne känns det rätt värt ;) Givet köp när jag får lite mer pengar här iaf. Japp, jag älskar att rättfärdiga mina val före köp. 20/05 Hmm, hade bara 700 poäng kvar, får sätta in lite mer pengar. 20/05 Nått i den stilen ja. Du spelar som kung och ska bygga en stad och skicka ut äventyrare på äventyr. Så här beskrev de spelet på IGN: "Sure, it's basically a Final Fantasy game where you stay at home and send other people out to play Final Fantasy.". Jag... 20/05 Vad gör man på FF, ska man bara bygga en stad? Inget döda monster och sånt? 20/05 Tror de lagt sig lite för högt i pris. De flesta spel på Xbox live kostar under 80:-. Det blir alltså ungefär som en lunch och således rätt mycket impulsköpande. Runt 100-150:- däremot så tror jag man slår ihjäl sådana impulsköp en hel del. Tror de skul... 20/05 Var det värt pengarna sett till kvalitet och speltid? Funderar själv på det men något tvehågsen :P 20/05
Skicka en rättelse