#Tabula Rasa fyllde nyss ett halvår och därmed har det lyckats stå emot den mördande konkurrensen i nätrollspelsbranschen. Om du ännu inte satt tänderna i spelet så har du chansen nu - vi har kommit över 1000 nycklar till en trial-version som låter dig testa livet i Richard Garriotts sci-fi-värld i fem dagar utan kostnad. Först till kvarnen gäller, så ramla över till betasidan och lägg beslag på din nyckel.

Uppdatering: dessvärre tycks det som att den klient FZ fått tag på är korrupt. Vi rekommenderar därför att ni tankar hem klienten direkt från PlayNC. Hur detta går till framgår i det mejl och PM ni får tillsammans med trial-nyckeln. Vi beklagar problemet.

Ang frågor om Trial key: Efter att Trial perioden e slut så måste man köpa spelet och få en riktig serial key som man lägger in + att man får 30st dagar gamercard som man skall mata in för att spela med. Notera att man behåller sin gubbe man hadde i tri... 28/05 jag funderade på detsamma.. någon som vet? och hur lång tid blir ens karaktär kvar efter ens trial e slut? (om man kanske ska skjuta upp att köpa gametime... om man nu ens bestämmer sig för att ens köpa någon) 26/05 £8.99 / EUR 12,99 så ca 110-125:- Klurar på det här med hur trial kontot fungerar. Om man nu vill spela mer måste man då köpa spelet eller kan man bara handla game time? 25/05 Gratis är väldigt gott :), Äntligen funkar account management! Om det här spelat inte hade haft nån månadsavgift så hade det redan varit inhandlat :D Nån som vet hur mycket det kostar i månaden??? :P 23/05 I din mail och i meddelande på FZ. 23/05 hur gör ja ja har spelet nerladdat står att ja redan har en nyckel men vet ej vart den är :S? 23/05 Deras launcher installerar sigsjälv någonstans där man inte kan välja vart, men själva spelet kan man välja vart det ska installeras. Ligger stabilt på 1750kb/s med deras downloader. Bättre än de flesta mmorpg man försökt få ner :) prova-på nycklar till... 23/05 det finns inga alternativa ställen att ladda ifrån då? edit: jo tydligen ftp://ftp.playtr.com edit2: ftpn är seeeg. så körde launchern istället o den gick bättre, men nu vill den ju installera allt på c:\ och har inget utrymme kvar där, så någon som vet... 22/05 Kan verkligen rekomendera det här. En dags spelande och jag är fast. Känns otroligt skönt med variationen! Bara ett par små problem med nedladdningen då ... 22/05 riktigt imponerad än så länge! dom verkar ha slipat till det riktigt bra sedan betan och det är riktigt skojj än så länge. skönt med lite annat än svärd och drakar och sånt för en gångs skull. blir nog helhelg in space. 22/05
Skicka en rättelse