I början av nästa vecka skyfflar #Ubisoft ut en ny trailer från #Far Cry 2. Det krävs ingen större mängd tankekraft för att räkna ut att detta actionspel är uppföljaren till #Crytek hyllade shooter från 2004, men denna gång utvecklas spelet av Ubi själva och handlingen har flyttats från en tropisk ö till centrala Afrika.

Exakt vad det nya filmklippet kommer innehålla vet vi inte i nuläget. Men - FZ har fått en försmak, och vi kan med visst självförtroende hävda att vi är ensamma om det. Den svenska fysikprogrammeraren Mattias Gruvman drar till med en rejält lockande teaser inför den nya filmen - kolla in den nedan.

[v=2236]
Ny och tidigare relativt oprövad miljö i Far Cry 2 med andra ord. Vilken miljö känner du är mest lockande i ett skjutspel just nu?

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZGFmNDUxYzkyZmUzMDliYzc0MTIyNDgwYmYzODg5ZDU1MDA4YTNhYiI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MTMwO2k6MTtpOjIwODtpOjI7aToxMjM3MDt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q208" value="1228" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Stad

<input type="radio" name="q208" value="1230" class="form_input_radio"></input>

Djungel

<input type="radio" name="q208" value="1232" class="form_input_radio"></input>

Skog

<input type="radio" name="q208" value="1234" class="form_input_radio"></input>

Savann

<input type="radio" name="q208" value="1236" class="form_input_radio"></input>

Under vatten

<input type="radio" name="q208" value="1238" class="form_input_radio"></input>

Landsbygd

<input type="radio" name="q208" value="1240" class="form_input_radio"></input>

Rymd

<input type="radio" name="q208" value="1242" class="form_input_radio"></input>

Öken

<input type="radio" name="q208" value="1244" class="form_input_radio"></input>

Vinter

<input type="radio" name="q208" value="1246" class="form_input_radio"></input>

Annan (kommentera!)

</form>

Ursprungligen så var det en förkortning ja. Men som jag förstod det så heter det bara FZ nu och inte är en förkortning längre. Men jag kan ju ha missförstått det hela. EA använder sitt fulla namn på pressreleaser och på företagsinfo. Dice använder fulla... 27/05 jasså? skämtar du eller?, FZ kommer från fragzone som hälften av alla som snackar om det sagt. och om du säger att folk inte säger hela namnet längre utan att dom kör FZ som "trademark" det gör även dom exempel jag har ovan. EA använder väldigt sällan... 26/05 Jag ber om ursäkt för denna kommentar som inte har något med artikeln att göra. Men jag måste lyfta fram alla sjukt roliga användarnamn som folk har. Ostmjuk hamster är ju helt hysteriskt kul! För att inte tala om Mamma mu eller de andra! Härligt! :up: 26/05 Ja den har visst återvänt. De fick kanske klagomål på att alla inte hunnit rösta ;) 26/05 Har ni inte haft den där polen förut? 26/05 Det tackar vi för! :) 26/05 Jodå, det har visst yttrats men vi tog bort de inläggen. 26/05 Är det bara registrerade fz medlemmar som får se trailern? Någon som vet? 26/05 John sa gay! John sa gay! Jag tycker att han låter helt jävla jättenormal men som fysikprogrammerare borde han jobba lite på att se nördigare ut. Mindre ovärda kommentarer: Ganska meningslöst klipp Jag är positivt inställd till att ni visar upp svenska... 26/05 ajajj sir! ps, rofl... "låter gay" ingen här har sagt att han låter gay. Detta bevisar bara dina egna tankar rörande detta... haha 26/05
Skicka en rättelse