Onlineläget var knappast den mest omtalande delen i #Gears of War men det var länge ett av de mest populära titlarna på Xbox Live. Detta var nu knappast förvånande med tanke på #Epic Games tidigare framgångar med Unreal Tournament-serien och nu tycks det som om de ska använda deras nyvunna erfarenheter till att skapa en än bättre flerspelarupplevelse till #Gears of War 2.

Till att börja med ska spelarantalet ökas till tio från åtta. Vi kan även rapportera om två nya spelsätt - Wingman och Meatflag - där det sista går ut på att två lag ska hitta en datorstyrd karaktär som ska tas till fånga och dras till lagets bas på det sätt vi kunde se i den första gameplaytrailern.

Arsenalen bjuder också på ett par nyheter med Medusa och Bullet Shields. Den förstnämnda skjuter ut sex stycken metallbitar vid varje avtryckning vilket får oss att tänka på den Flakcannon från Unreal Tournament-spelen. Bullet Shields är precis som det låter en sköld som stoppar kulor. Enligt uppgift kan du båda bära omkring den samt sätta ner den i marken för att skapa ett mer permanent skydd.

Gow2 är ett av de mest efterlängtade i år helt klart. Att antalet spelare vid onlinematcher blir fler är den bästa nyheten angående spelet. Dock har jag högre förväntningar på både Mafia II och Resident Evil 5. Hoppas verkligen RE5 kommer i år, extra... 27/05 Nej 27/05 Vill att man ska kunna flyga i spelet :) Öppnare banor och låt oss få använda fordon :D 26/05 "Onlineläget var knappast den mest omtalande delen i Gears of War " haha okej whatever .. gear of war multiplayer var outstanding och är det fortfarande bästa multiplayer spelet som gjorts ... n u d i e x 26/05 Bullet Shield låter som den där saken i Halo 3 som har samma effekt. 26/05 GoW var/är ett riktigt bra spel både spelmässigt och grafiskt vilket gör spelet till ett måste för alla actionfans som äger en 360, tycker jag. Däremot finns det en del svagare partier, bl.a. är det ganska likartade uppgifter som man genomför i spelet... 26/05 Exakt! En av de grejerna som gjorde att jag föll så pass mycket för Gears som jag gjorde är att det är grund och botten är ett rätt simpelt spel (menat på ett bra sätt). Jag tänker inte endast på handlingen, utan även gameplay:et och kontrollerna. Det... 26/05 Tycker detsamma... Visst den är löjligt matcho och temat är väl inte det mest orginella. Man har ju varit med om att en "ensam" soldat ska rädda världen från aliens. Men jag tycker ändå den håller riktigt bra för att vara en actiontitel och verkligen... 25/05 Det är en uppföljare som kommer knappt två år efter originalet, kan inte bli så stora förändringar i gameplay på den tiden. Handlingen fortsätter ju där den slutatade i ettan och jag ser fram emot att få reda på mer om Gears-universumet. Är jag förövrig... 25/05 Vadå som vi kunde se i första gameplay trailern?! 25/05
Skicka en rättelse