Svenska #PC Gamer sjösatte nyligen en busfärsk ny hemsida och i samband med detta infördes ett gäng nya funktioner. En nyhet är att tidningen numera kan köra sina tävlingar också på webben.

Den första tävlingen är igång och de går ut hårt - i prispotten ligger en Dell XPS M1730, en bärbar monsterdator med prestanda som får din gamla stationära maskin att skamset gå och gömma sig i någon mörk vrå. Tävlingen finns också i juninumret av tidningen, vilket dyker upp i butik endera dagen. Men det går alltså lika bra att tävla direkt på sajten och fiffigt nog fungerar ditt FZ-medlemskap för att få vara med i tävlingen.

Jag tycker att den röda "faden" som crew får ser farlig ut när man scrollar igenom sidan :S Fin laptop att vara med att tävla om :) 28/05 Hybris: utslagsfrågorna är ett sätt att slippa krångla till det. Enbart frågor gör tävlingsskapandet väldigt krångligt och tidskrävande för oss, utslagsfrågor förenklar saker och ting avsevärt. På det sättet kan vi skapa fler tävlingar. 28/05 Jag föredrar i så fall betydligt svårare och fler frågor än de nuvarande fåniga, och totalt meningslösa "motiveringarna". 28/05 Hmm, men tittar man då inte alls på motiveringen som alltid finns med på något sätt? Då sitter ju jag och försöker vara finurlig helt i onödan :) Men antar att det ändå måste finnas någon sorts genomblick av svaren och motiveringarna.. förhoppningsvis. 28/05 Helt klart intressant :D 27/05 Det är ännu mindre chans om man inte tävlar alls? ;> Det är en gratis tävling, ni offrar typ 10 minuter på att googla svaren eller liknande och kommer på en semifyndig kommentar och sen är det klart. Varför ska alla vara så jävla negativia till tävlinga... 27/05 Hur många tävlar egentligen? 300? 500? å då blire en chans på 1:300 att vinna, med andra ord. Inte en chans i helvetet att man vinner :/ 27/05 Blir väl någon motivering som: Det bästa med en laptop är drickabehållaren. Som vinner tävlingen. 27/05 Hoppas jag vinner *håller tummar å tår* 27/05 Läs gärna tråden innan du skriver i den, så onödigt med samma sak igen om det redan har fått ett svar. Två ggr om dessutom. 27/05
Skicka en rättelse