I morgon kör #Ubisoft igång sitt årliga evenemang Ubidays i Paris, vilket betyder att företaget förser pressfolk med information om en lång rad spel. FZ kommer befinna sig på plats, men redan i afton kan vi som första nordiska sajt presentera en ny film från #Far Cry 2. Filmen sträcker sig över knappt två minuter och visar bland annat en överblick över det vackra afrikanska landskapet och en uppvisning i hur ett raketgevär kan användas.

Far Cry 2 utvecklas av #Ubisofts Montreal-studio (som bland annat gjort #Assassin's Creed) till Playstation 3, Xbox 360 och pc. Handlingen är förlagd till savanner och djungler någonstans i Afrika, vilket är ett rejält miljöombyte från den #Crytek-utvecklare föregångaren #Far Cry. Premiär är det tänkt att bli innan årets slut.

[v=2252]

Haha, you got me there. Självklart menade jag Rambo :P Kanske beror på att det är samma snubbe :P 29/05 Ser så jäkla "stelt" ut imo. Och som någon klagade på, ruskigt dåligt bildupdatering i alla videoklipp jag sett från spelet - samt att gameplay inte verkar vara annat än PANGPANG allt som rör sig (även om man kan köra som sniper/smyga med bajonett så... 28/05 Aah baxa baxa, gussen gussen. Blatte blatte... I alla fall, grafiken ska vara sådan. Kornig, det är ett filter. Skarp grafik passar inte in på nåt sätt. Men håller med, det hade bart bättre. Men dålig grafik är det inte. 28/05 Haha, lär bli sjukt kul. Verkar änna som många nya spel kommer utspela sig i afrika.. aja, kan nog bli kul. lite oväxling skadar inte. är dö trött på att nästan alla spel utspelar sig i städer eller inomhus. lätt att ja ska slakta massa afrikanska djur,... 28/05 Ta på dig glasögon själv du och titta på bilden du länkar till. Helt oskarp och gulaktig. Kan ju visserligen bero på ljussättning efter klockslag osv men alla bilder verkar se likadana ut. Kollar man på Planet Earth på Blu-ray filmat i Afrika så kan jag... 28/05 Håller faktiskt med Frux här. Crysis har mycket skarpare och mer realistisk grafik. Far cry 2 påminner väldigt mycket, rent grafiskt, om Far cry Instincts - även om det är långt mycket snyggare. Alldeles för mycket effekter på grafiken. Men men - FCI... 28/05 ojoj, där tar du fel. Ta och skaffa glasögon, grafiken är i klass med crysis: http://www.fz.se/bilder/arkiv/v/vi042d7sy9lqmuabxcrfegth31n5wk6j.jpg Onaturligt gulaktigt? Ta och besök afrika så får du en annan uppfattning. Stelt? på vilket sätt är det ste... 28/05 Crysis var nära fotorealism på en del ställen. Detta ser däremot ut som typisk konsollgrafik år 2007/2008 - stelt, det mesta är onaturligt gulaktigt och alldeles för överdrivna bloom-effekter. Ser ut som man tittar genom en immig glasruta. 28/05 Såg najs ut orkar nog inte skaffa nytt grafikkort bara för att ^^ Schysst med skuggan i lavetten på jeepen...me like, detaljer detaljer... =) Dock är det inget spel för mig... men såg najs ut iafa... 28/05 Rocky? Ska du gå in och boxas? Själv skulle jag nog hellre köra en Rambo! :-) Meh... var är Jack Carver...? Det är ju han som ÄR Far cry, iaf för mej! Han och hans röda fina skjorta! Visst är väl det här samma utvecklare som gjorde ett strålande jobb... 28/05
Skicka en rättelse