Med ungefär två veckor kvar till pc-premiären för #Mass Effect har vi fått tag på tre filmklipp från det hyllade rollspelet. Två av dem kretsar kring stridssystemet och i den tredje konverserar huvudkaraktären med en krabat vid namn Wrex.

Mass Effect släpptes till Xbox 360 i november förra året och mottagandet var överlag rejält positivt. Pc-upplagan tillkännagavs tidigare i år och den 6 juni är det premiärdags här i Sverige.

[v=2256]
[v=2258]
[v=2254]

E rejält sugen på detta spelet hoppas abra det inte blir för krävande för nån av datorerna :P 29/05 ^- Mycket dialog? I jämnförelse med vad? Mass effect är ju ett skämt rent "text" mässigt om man jämnför med t ex planescape torment. 28/05 Som tur är gillar man verkligen RPGer med mycket dialog. Detta ska bli kul. 28/05 "Dom världarna man kan landa på är bara överdrivet bergiga (för att få dom verka större än dom egentligen är) och i stort sett likadana allihopa (en eller 2 anomalys man kan undersöka, en ruin och kanske ett pirathideout som är tillverkat av ungerfär... 27/05 Ja, det har du nog rätt i, vad meningslöst... Inte mycket till 'extra' när man förköper det då. 27/05 Tror det menas att man bara kan ladda hem en vecka innan spelet "släpps", men att det sedan måste ligga på hårddisken en vecka innan man kan aktivera det och spela det. 27/05 Hade de gjort ett spel baserat på bara dialogerna och förflyttat striderna till cutscenes hade detta blivit bland de bättre rollspelen någonsin. Istället så känns det som att oberoende av vilka alternativ du väljer i dialogerna så får de samma utgång.... 27/05 Det finns tre reviews för PC versionen ute på Metacritic. De säger alla att portningen till PCn är rätt bra: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189703&skip=yes 27/05 Det är lite märkligt. Det står ju på förstasidan på http://www.electronicarts.se/ att om man köper det via EA Store får man det en vecka tidigare än release i Sverige, dvs. den 29/5-2008. 27/05 Personligen tycker jag absolut inte spelet är dåligt.. annars hade man ju inte spelat om det 3 gånger. :P Underbar story och karaktärer. 27/05
Skicka en rättelse