#EVE Online har en trevlig vana att då och då expandera utan att det kostar spelarna något. Så också i sommar, utvecklaren #CCP Games låter meddela att en uppdatering kallad Empyrean Age är inplanerad till den 10 juni.

Lite om innehållet:

This summer, CCP will bring EVE into the Empyrean Age. The four major Empires of EVE have broken their long-standing peace and are marshalling their forces for war. The outcome hinges on the actions of the galaxy's immortal pod pilots, allowing players to direct the course of the conflict.

I samband med uppdateringen släpps en bok på samma tema. Namet blir EVE: The Empyrean Age och författaren heter Tony Gonzales. Boken kan förbeställas från brittiska Amazon.

Beror på om t har skjutit på nån. Om han har det så är det 15min. Eller om du bubblar honom med en interdictor. Men du kan inte göra en bubbla i Low/Hi-Sec. Annars är det 1min. Så, han hoppar igenom och ser dig på SGen och loggar av. Att ta ner en tank... 31/05 Och tre veckor om man väljer att ladda ner och köra över steam, vill jag minnas. 31/05 Jaså? Logoffskis som är ute i rymd stannar ju kvar där i 15 min efteråt, visserligen warpas de iväg en bit, men det går fortfarande att hitta dem och skjuta på dem. 31/05 Beror på. Om man ser det som en investering i spelet och dess fortsatta utveckling och existens(tänk Beta~). Frågan är ju om utvecklingen till Empyrean Age är i EVE:Onlines större intresse. Vilket jag tvivlar på att det är. Nog mer för att utveckla en... 31/05 Finns en testversion (https://secure.eve-online.com/ft/?aid=103380&bid=&nogreet=1&gclid=CObJjPytz5MCFQyvQwodZzWvig) som kan köras gratis i två veckor. 31/05 We come in peace, shoot to kill? Verkar Ok... 30/05 "Tycker det bara handlar om att mina och sälja på AH och sen bygga skepp, trist, hoppas att den här expansionen är bra, den låter bra iaf." edit: Alltså nu när vi är inne på expansioner så säger jag, Meeeeeeeeeeeer content, som en uppföljare ska en exp... 30/05 Fast eve är inte för alla. Tålamod krävs och man ska inte tro att man blir bäst över en natt. Spelet är inte gear baserat och små skepp kan lätt ta ut oerfarna spelare i stora. 30/05 Men snälla någon :) Upp med opartiskhet! Bra att EvE-spelarna får mer gott! 30/05 Det är mmorpg:ernas Crème de la Crème. Väl värt att spendera tid och pengar på för den som är tålmodig samt lagspelare. 30/05
Skicka en rättelse