#Electronic Arts släppte en #Command & Conquer: Red Alert 3 där Playstation 3 utelämnats som plattform vilket givetvis satte igång rykten om att den versionen skrotats. Till en början förnekade utgivaren detta, men idag har de bekräftat att utvecklingen av PS3-versionen har lagts på is. Anledningen till detta sägs vara att #EA Los Angeles vill lägga all kraft på att göra spelet redo för höstens release till PC och Xbox 360.

development of the PlayStation 3 version of Red Alert 3 is on hold" and that "EA LA was focusing resources on developing for the PC and Xbox 360, for release this Autumn.

Eazt: Verkligen inte, nu snackar du verkligen ur nattmösan. Xbox 360 har en mix av DX 9 och 10, PS3 har OpenGL medan Wii har ngt jag inte känner till. 08/06 Dom säger ju inte hur långt dom är med PS3 versionen kan ju va så att dom är längre med den än vad dom är med dom andra 2 versionerna så att dom lagt det på is för att hinna ifatt. hehe (om nu grisarna flyger också så är det kanske så). Tycker dock Burk... 07/06 Inte konstigt, att porta mellan PC och xbox är många gånger inte svårare än att ändra kontroller och låta datorn bygga om spelet. PS3 är därimot svårare då den skiljer sig ifrån en PC så pass mycket i uppbyggnad och för att man inte kan använda samma... 07/06 Jag håller med om att båda har sin charm. Spelar man med vana gamers som har WASD i ryggraden så är det mycket roligare att spela FPS på PCn. Skillnaden mellan en bra och en dålig spelare är större enligt min mening när man har KB/mus. Lirar man med en... 07/06 Fattar inte att konsolltillverkarna, vilken det än må vara, har så förbenat svårt att få utgivare att släppa spel med mus och tangentbordsstöd. Om de gjorde det så hade spelvärlden varit bra mycket rättvisare. Samma spel med samma prestanda och alla har... 07/06 Ja, heldre det än en konsoll som låter mer än arlanda :D 07/06 bra då kommer det fortare till pc. Sorry konsol nördar 4.000kr för en skit konsol kanske inte var värt det trorsallt ;) 06/06 Mahlberg Om jag har uppfattat allt rätt så använder 360n directx 9 medan ps3an använder opengl. _______________________________________________________________________ Nej både Ps3 å Xbox använder directx 9... men sen finns de wii som använder directx... 06/06 Haha, Om de inte är våra kära EA Games! :D 06/06 Dra något gammalt över dig. 06/06
Skicka en rättelse