Demoversionen av #Battlefield: Bad Company släpptes för allmänheten förra veckan och den stora användardatabasen har lyckats vaska fram ett par problem med koden. Därför lagades en lätt trasig statistikdatabas häromdagen och i natt har ytterligare problem åtgärdats. Det handlar dels om att europeiska spelare ibland hamnat på nordamerikanska servrar och antalet servrar ökas, vilket förhoppningsvis minskar de laggproblem som det har rapporterats om.

Ett fåtal spelare rapporteras ha problem med att spelet fryser sig när de loggar in. Någon lösning på detta finns ännu inte, men #EA ber alla som drabbas av det att rapportera i denna forumtråd.

Jag har ps3 versionen, hade också en tidig nyckel till demot. det är inte lagg som är problem, den gången jag spelade var det laggfritt, men jag får nästan aldrig spela över huvudtaget. kommer inte ens in på servern. 11/06 Grymt bra spel, ett garanterat köp!! Frostbite är en äkta "next-gen" motor. Dice har lyckats bra med det här spelet!! Grattis Dice, är stolt över er. 11/06 Jag har hört en del som klagat på detta, kör du Xbox360 versionen? Själv fick jag en tidig nyckel till min PS3och har spelat var och varannan dag sen dess och aldrig upplevt något lagg. För övrigt tycker jag spelet är sjukt bra och längtar verkligen til... 10/06 vet inte hur det är nu, men tidigare var det ju nästintill omöjligt att spela online. Testade några gånger varje dag i 5 dagar, fick bara spela en enda gång... hoppas det blir bättre nu när de fixat fler servrar... 10/06 hmm ålrajt, men tidigare spel som bara kör 720p har fungerat utmärkt? aja får väl testa det då :) 10/06 När jag spelade igår hade jag absolut inga problem med lagg. 10/06 Men snälla nån, demon finns som en möjlighet att prova på en del av spelet innan fullversionen släpps. Om du inte gillar det så kan du helt enkelt låta bli att spela demot så att de som uppskattar att demon finns kan få spela. 10/06 Hade samma problem, Jag hade inte klickat i 720p under bild inställningar på ps3:an. 10/06 mitt problem då :P http://www.fz.se/forum/thread.php?id=41722 spelet borde väl stöjda högre upplösning än 720x576 kan man tycka :P 10/06 Kul att dom patchar ett demo för ett spel som kommer om en vecka eller 2. Men det kanske är viktigt. =) Jag väntar fortfarande på att Rockstar ska få tummen ur och fixa deras uppfuckade-statstiksida. Det e ju för tusen sorligt om det tar 2-3veckor innan... 10/06
Skicka en rättelse