#Metal Gear Solid 4 skulle vara det sista spelet i berättelsen om Solid Snake, spelets protagonist. Nu verkar det emellertid som att spelserien fortsätter, fast berättelsen vänder bakåt i tiden. I en intervju hos 1UP med Ryan Payton, producent för MGS4, antyder Payton att ett #Metal Gear Solid 5 skulle kunna vara en prequel till MGS4.

- Det finns fortfarande en massa utrymme för att fylla i luckorna vad gäller Big Boss (seriens antagonist, reds.anm), ska Payton ha sagt.

Seriens skapare, välkände Hideo Kojima, har tidigare även han hintat om att MGS5 snarare skulle gå tillbaka än framåt i tiden. Kojima har samtidigt berättat att han i framtiden inte kommer vara inblandad i utvecklingen av eventuella Metal Gear-titlar.

- Jag är glad att vi kunde avsluta Snakes historia i MGS4, säger Payton. Om vi fortsätter med MGS5 med mer Solid Snake-äventyr kommer vi komma till en situation där spelet inte längre känns trovärdigt.

En ny lansering av ALLA spelen förutom 4:an vore en succe. 29/11 Ja, väldigt ensam. Alla älskar Metal Gear. 24/06 mm ungefär lika trist som dina inlägg. 23/06 Metal gear 2 var riktigt bra. :) Det är väl inte så förvånande om de försöker tjäna ännu mer på namnet / fortsätta att göra spel i en framgångsrik spelserie. 23/06 Jag lirar gärna som Big Boss igen, gillade 3:an riktigt mycket, gillade att krypa runt utan massor med super gadgets :). Nej ge mig en kniv och lite havregrynsgröt och släpp ut i skogen så är jag nöjd som en snigel på ögat.. 22/06 Som sagt var redan tidigare, det finns nån antydning i mgs4 om 2 titlar efter guns of the patriots.. På samma spår så kan jag ju tipsa om det finns en MGS-databas att ladda ner på amerikanska PSN, gratis. Gott om läsning och uppfräschning av saker för... 22/06 Remake utav MGS1 & 2 skulle inte sitta helt fel. 22/06 För mig så är serien avslutad efter MGS 4, och det behövs inga fler spel för att förklara storyn då jag fick svar på alla frågor... dock så skulle jag gärna se en 3D remake på Metal Gear 1 och 2! 22/06 Det enda felet jag skulle se med det hela är att om man mjölkar för mycket förstör det upplevelsen med hela serien. MGS4 slutade på ett väldigt bra sätt, även om jag tycker att... ja, något annat borde hänt kanske så man slipper alla dessa "rykten" fram... 22/06 ja, ge oss en femma!. Trist? fjärde spelet va så jävla bra, bättre än splinter cell's har varit. 22/06
Skicka en rättelse