I ett pressmeddelande berättar #Konami att #Pro Evolution Soccer 2009 planeras att släppas till hösten. Förutom ett gäng bilder är det dock mycket tunnsått med matnyttig information. Projektledaren Jon Murphy hälsar dock att spelet kommer att återetablera seriens "överlägsenhet" inom fotbollsgenren. Murphy fortsätter:

We are committed to extending the realism of the new game with a wealth of key gameplay additions, and will produce a football title that truly embodies all the skill and pace that is good about the modern game.

Tack till WaltX för detta #nyhetstips!
PES 2008 är ett fantastiskt fotbollsspel med en spelkänsla som inte FIFA-spelen ens är i närheten av. Dock strular det rätt mycket på mitt Windows Vista 64-bit. Inte heller är det någon större tröst att gå in på Konamis hemsida där det mer eller mindre... 21/07 Har hört att dom ej ska utveckla grafiken på det nya pes 2009 :( men men, Jag hoppas iallafall att dom får in några nya allsvenska lag:) 12/07 Få lag har givna startelvor. Så de tär väldigt svår för fotbollspslen att göra rätt startuppställningar. Men vad jag har märkt så har FIFA nästan lika många fel so PES så. 11/07 Kan inte skriva vilken konsoll ni har för spelen är olika på dom olika konsollerna. På konsollerna är FIFA bättre än PES men på PC går det inte att argumentera emot. FIFA spelen har varit precis likadana sen 2006. PES har snyggare grafik, mycket bättre... 11/07 Antagligen inte ne, När spelet kom ut så bojkottade ZLatan landslaget det var därför han inte var med. 11/07 Du om någon borde knipa käft. MvH: Din Mammas Nya Kille 25/06 Well ja ett troget PES fan och vart också besviken på PES 08 men jag lirar det ständigt fortfarande. FiFA kommer ikapp och har en skönare grafik, alla förbättringar som FiFA gjort är ju rena ripp-off ifrån PES. Spelade FiFA 08 på en X-box för inte så... 24/06 Nej, personer som skriver på det sättet måste tillrättavisas. Personligen tycker jag inte att det är acceptabelt att skriva om att knulla andras mammor. Detta får han göra på Fragbite, hamsterpaj eller med sina kompisar på MSN. FZ ska vara en seriös sid... 24/06 Jag var trogen PES spelare fram tills PES 2008, där tabbade sig Konami rejält med att släppa ett halvfärdigt spel. Jag liksom många andra gick istället över till UEFA Euro 2008 som är 10ggr bättre imo. EA har mycket godsaker på gång till FIFA 09, ska... 24/06 Och jag tycker nog du kniper med. Sluta leka ordpolis, finns inget mera patetiskt. 24/06
Skicka en rättelse