Vi har tidigare rapporterat om Limbo of the Lost, äventyrsspelet som blev världskänt för att ha stulit grafik från bland annat #Elder Scrolls IV: Oblivion. Nu har den lilla utvecklaren Majestic Studios, som tidigare varit oanträffbar, släppt ett pressmeddelande endast till Gamespot.

Där skriver Majestic att de är förskräckta över att deras spel innehåller stulen grafik och att de samarbetar med utgivaren #G2 Games för att återkalla samtliga exemplar som finns på marknaden. De säger sig vara ovetande om hur den stulna grafiken hamnat i deras spel och skyller på inhyrda programmerare, något som rimmar illa med att de tidigare gått ut i intervjuer och sagt att de gjort allt själva.

Tidigare har det upptäckts att Limbo of the Lost innehåller grafik från spel som #Unreal Tournament 2004, #Thief: Deadly Shadows, #Diablo II för att bara nämna tre namn. För närvarande har 19 spel identifierats som källa till grafiken i Limbo of the Lost men även filmklipp från Beetlejuice, Pirates of the Caribbean och Sagan om Ringen har hittats i spelet.

Skicka en rättelse