#Garage Games, som drivs av samma personer som tidigare arbetade för #Dynamix, har släppt en betaversion av onlineshootern #Fallen Empire: Legions.

Spelet är starkt influerat av #Tribes-serien och kan närmast ses som en spirituell uppföljare. Det är dessutom något så ovanligt som en browser-shooter, det vill säga du spelar direkt i din webbläsare utan att installera något annat än ett litet insticksprogram. Fallen Empire: Legions sällar sig därmed till den lilla skara nydanande shooters (Battlefield Heroes och Quake Live är två andra exempel) som vill locka till sig casualspelare.

För närvarande består spelet av två kartor, capture the flag- och deathmatch-lägen och sex spelbara klasser.

Allt funka prima spela / logga in o sånt, men efter jag uppdatera flash så kan jag inte loga in alls. :( Jag har för tillfället firefox3 / flash v.9.0 r124. UPPDATE ! ! Jag kan nu logga in efter att jag avaktivera flash i FF sen försökte jag logga in,... 29/06 hmmm går fortfarande inte att registrera sig :( testade nyss igen med både eldräven och IE... 28/06 Vill så gärna pröva detta! Älskade Tribes 2! Men man kan inte registrera sig... :( 27/06 så jag är fortfarande inte den enda som inte kan registrera mig.. 27/06 Aj då, jag kan inte heller registrera mig. Testat att använda tre olika browsers (Firefox, Safari, Internet Explorer.) Attans, jag som törstade efter Fallen Empire... #%&@ ! ! 27/06 Man betalar för saker som nya maps, vapen, avatarer, etc. men inte för själva spelet. Hur som så är det ett riktigt kul spel. Personligen har jag endå svårt att tänka mig betala för ett sånt här spel, reklam hade jag hellre sett. 27/06 Imponerande gjort. Men kommer inte överleva länge då man måste pröjsa riktiga pengar så småningom 26/06 Kunde inte heller registrera mig :/ nån som vet vad felet kan vara? varken IE eller firefox fungerade 26/06 Finns det fortf. folk som spelar detta? Nåt av de spelen jag haft som roligast med är Tribes 1 med alla överdrivna mods som tillhörde :) 26/06 Nice! Satt just och spelade Tribes 1. Quittade och såg det här :D Fast kan inte regga mig heller. Har testat att följa deras troubleshooting guide och testat på både FF3 och IE7.0. När man kör fast i IE så står det Internal Server Error (500) så jag ant... 26/06
Skicka en rättelse