Enligt fansidan diabloii.net så kommer #Blizzard presentera ett hett efterlängtat Diablo 3 på Blizzard Entertainment Worldwide Invitational i Paris på lördag. Detta enligt rykten och insidertips från "folk i branschen".

Blizzard har de senaste dagarna haft en bild på deras hemsida som ändrats varje dag och det har spekulerats en hel del kring dessa. Bilderna förställer en spricka i is som öppnas mer och mer för varje dag. På isen finns även runor som enligt folk kommer från Diablo, Warcraft och även Starcraft. På dagens bild verkar vi skymta ett par ögon i sprickan.

Dagens bild

Blizzard har även varit finurliga och lagt in bitar till ett pussel i hemsidans kodning. Med dagens bild ser pusslet ut så här:

En lila valross?

Vi kommer givetvis rapportera så fort vi kan om ett eventuellt Diablo 3 så håll ögonen öppna.

Tack till Snellycat för detta #nyhetstips!
[http://www.blizzard.com] Mwahahahahahahahahahahahahahahah! DIABLO III!!!!!! Nej, jag är inte måttligt glad.... :D //Edit - Och i min iver såg jag inte att jag postade fel tråd.... :P :D 28/06 fint försök steri0x ;o men visst lutar de åt D3 27/06 Det är Diablo 3 eftersom Blizzard lanserade nyss ut en ny topic om att de behöver level designers och art grapich designers och 3d platform designers och så skrev dom detta citat: Hot Job ? Lead 3D Environment Artist Blizzard Entertainment, the develope... 27/06 Noterade precis att om man går in på www.blizzard.com och ser bilden i fullformat ser man 5 ringar med symboler i isen. Tittar man närmre på dessa kan man notera att ringen uppe till höger innehar exakt samma symbol som Hel runan. Jämför på http://www.b... 27/06 Jag tror på ett MMO med ingredienser från alla Blizzard spel....... 27/06 Ögonen + is säger ju att det skall vara lich king men konturerna kring ögonen ser mer ut som en protoss... Om 20 h eller något vet vi ;) 27/06 lol snacka om att Blizzard är duktiga på att skapa en hype ;) 27/06 kotaku har gjort bra jämnförelse bilder med ögonen på en protoss och death knight från lich king protoss splash http://kotaku.com/assets/images/kotaku/2008/06/protosssplash.jpg deathking splash http://kotaku.com/assets/images/kotaku/2008/06/deathnightsp... 27/06 Skulle chansa på att det är Lich King ifrån Warcraft. Man kan ju tydligt se hjälmen som Arthas tog på sig i slutet av WC3: TFT i dagens bild. Då började ju hans ögon skina som det gör på bilden. Även isen pekar mot att det är något från expansionen till... 27/06 Ge oss Diablo 3!!! 27/06
Skicka en rättelse