Under E3-mässan i Los Angeles tidigare i år presenterade tyska #Crytek ett nytt spel kallat #Kingdoms. I vår är studion aktuella med #Crysis 2 som förlagts till skyskrapedjungeln New York. Idag avtäckte man ännu ett blytungt projekt.

#Crysis-skaparna har uppenbarligen en fullsmockad pipeline. För koreansk press visade man idag upp det nya alstret #Warface. I skrivande stund vet vi inte särskilt mycket om det nya spelet annat än att det är ett FPS som drivs av CryEngine 3-motorn och drar nytta av flera grepp som i regel förknippas med ett MMO. #Cryteks nya kommer nämligen att bjuda på både PvE-, PvP- och coop-strider. Vidare sägs spelet drivas av mikrotransaktioner á la #Battlefield Heroes och det finns tyvärr ytterliggare en hake: i dagsläget riktar sig alstret i första hand till den asiatiska marknaden. Om det blir populärt skulle vi dock inte bli förvånade om det tids nog letar sig ut även i Väst.

Utvecklarna har ännu inte konfirmerat vilket format #Warface släpps till, men med tanke på spelets innehåll verkar det sannolikt att det rör sig om ett PC-lir.