Under E3-mässan i Los Angeles tidigare i år presenterade tyska #Crytek ett nytt spel kallat #Kingdoms. I vår är studion aktuella med #Crysis 2 som förlagts till skyskrapedjungeln New York. Idag avtäckte man ännu ett blytungt projekt.

#Crysis-skaparna har uppenbarligen en fullsmockad pipeline. För koreansk press visade man idag upp det nya alstret #Warface. I skrivande stund vet vi inte särskilt mycket om det nya spelet annat än att det är ett FPS som drivs av CryEngine 3-motorn och drar nytta av flera grepp som i regel förknippas med ett MMO. #Cryteks nya kommer nämligen att bjuda på både PvE-, PvP- och coop-strider. Vidare sägs spelet drivas av mikrotransaktioner á la #Battlefield Heroes och det finns tyvärr ytterliggare en hake: i dagsläget riktar sig alstret i första hand till den asiatiska marknaden. Om det blir populärt skulle vi dock inte bli förvånade om det tids nog letar sig ut även i Väst.

Utvecklarna har ännu inte konfirmerat vilket format #Warface släpps till, men med tanke på spelets innehåll verkar det sannolikt att det rör sig om ett PC-lir.

Är det bara jag som reagerar på att det här är det här verkar vara deras första spel som inte innehåller Cry i namnet? 26/11 Var det någon som nämnde mikrotransaktioner? ALL THAT RAGE. 26/11 Allting låter underbart bra... förutom en del.. asien.. VARFÖR ASIEN!! >.< Dom ska alltid få de bästa MMO spelen före oss :P Ska f*n börja plugga japanska igen och dra till Japan ;) 25/11 Tja, hela grejen med microtransaktioner ska tydligen vara rätt stort i asien har jag hört så det är väl inte så konstigt att de satsar på det där. 25/11 mmofps har en marknad i asien? Orly? 25/11 men dom började ganska sent med det ahr jag för mig och sen så var det ju ett pris på att köpa spelet först vilket gör att jag inte tolkar spelet till micro beroande. 25/11 vad synd då att man kan köpa saker som gör dig bättre /runes i lol sen kan du köpa boosts som gör att du levlar snababr som gör att du blir snabbare detta har man kunat göra sen betan men men kan skaffa det mä'sta om du tillbringar runt 8h per dyngn i... 25/11 guildwars har ett bra system med microtransactioner.. du behöver inte köpa ett smack för att ha ett fullgott spel.. men du kan krydda med lite saker som costumes o grejjor för typ 70kr om man vill.. eller köpa extra karaktärslots när du gjort av med din... 25/11 Kanske blir coolt, men vilket jäkla namn. O_o låter som en blandning mellan Warhead och Facebook. 25/11 Dock är League of Legends det enda som använt sig av mikrotransaktioner på ett bra sätt. Så vitt jag vet. 25/11
Skicka en rättelse