Känner du att du inte hinner spela allt du vill? Du är inte ensam. I en ny intervju med publikationen Develop förklarar #Biowares grundare och ansikte utåt Ray Muzyka att han "tycker att det släpps för många spel idag".

Muzyka berättar bland annat att hans jobb sätter käppar i hjulen för hans spelande:
- Vi [utvecklare] måste spela våra egna spel, konkurrenternas spel, andra relevanta spel och spel som vi vill spela helt enkelt. Jag försöker spela två eller tre timmar varje kväll men det är jobbigt och alldeles för lite egentligen, säger Muzyka.

Trots uttalandet verkar #Bioware själva inte ha några som helst planer på att sakta ned. De senaste åren har #Bioware släppt allt fler spel med allt mindre mellanrum och vi skulle inte bli helt förvånade om det har med #EA:s ökade inflytande i företaget att göra. Den kanadensiska studion är härnäst aktuella med #Dragon Age 2 och därefter det hett efterlängtade MMO-spelet #Star Wars: The Old Republic. Dessutom sägs studion avtäcka ett nytt spel under Spike Video Game Awards som går av stapeln 11 december. Fortsatt full fart framåt för kanadensarna, med andra ord.

håller med, släpps på tok för många spel, bara denna hösten, jag tänkte köpa ett psp för att lira birth by sleep, blev aldrig av, köpte reach, och ny dator, black ops, nu har jag inte råd med varken fable eller new vegas 29/11 När DLC började dyka upp var det en bra idé att hålla fansen vid liv tills dess man kunde släppa nästa utgåva. Istället för att tappa dem till en konkurrent så fick man oss att spela vidare eller rentav spela om från början. Tyvärr så har DLC muterat... 29/11 Jag håller med honom helt, för många spel blir släppta. När jag precis kommit in i nåt spel så kommer det något nytt som får mig automatiskt tappa intresset för det spel jag spelade, även fast det fanns massor kvar av spelet och nöjet. Jag får ibland... 28/11 Många som klagar över nyheterna nu förtiden. Kanske borde ordna en alternativ avdelning till FZ som är dedikerat till allmänna nyheter(inom spel)? :p Så kan de sortera bort de ifall de är ointresserade, ungefär som PC/PS3/X360 systemet ni har nu. 28/11 OT: han ser ut som Anders Borg fast utan hästsvansen :D 27/11 3-4 timmar varje kväll!? Jag kör mer att om ett spel jag vill spela släpps så dedikerar jag en helg åt det o sen lirar jag inte på bra länge. Nej, det fanns ingen poäng i min kommentar, likaså fanns det heller ingen poäng i denna nyhet. 27/11 Nuförtiden släpps det många spel, men alldeles för få bra spel... Själv ser jag bara en handfull titlar per år som kanske är intressanta och det hinner jag gott och väl spela. 27/11 Jag kan lugnt säga att jag INTE hann spela igenom alla spel som släpptes på C64-tiden. 27/11 Njae, släpps inte för många och inte för mycket skräp heller, däremot så det enda negativa med att det släpps bra med spel är att dom riktigt bra spelet spelar man igenom på en dag.. Ta CoD: Blops, tog mig ca 3,5 timmar att köra igenom kampanjen på hard... 27/11 Tror inte du läste mer än rubriken då. En bättre sammanfattning borde i så fall vara: "För få timmar på dygnet att både hinna jobba och spela det man vill" 27/11
Skicka en rättelse