Sista dagen av Steams mustiga Thanksgiving-rea är kommen. Oj, vad ska man säga? Tycker du att #World of Goo för 25 spänn, #The Orange Box för 75 spänn, #The Ball för 90 spänn och #Street Fighter IV för hundralappen är något att ha? Bra för dig, för det är nämligen vad som gäller.

Därutöver kan du smaka på ett pusselpack med indielir för 50 kronor, vilket är en förminskad kostnad på hela 90 procent för dig som är sugen. Annars kan du smaka #Splinter Cell: Conviction för 200 spänn eller #The Ball för 90 spänn. Sen finns det som Steam tidigare erbjudit en del mängderbjudanden för dig som tycker om att köpa vänner. Nåväl, det är ditt val.

Trevlig helg på dig, unge man/kvinna/människa/cyborg.

Ta dig en titt på precis alla godsaker ungefär här.

75 kr är grymt bra pris ja, ingen tvekan om det och jag är böjd att hålla med om att man nog inte kommer kunna få en bättre deal. Dock är jag skeptiskt till att köpa digitalt då det inte finns några som helst garantier att jag kommer kunna spela de spel... 30/11 För min del blev det, * Orange Box * Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge 29/11 detta är inte sista rean finns en ny lista nu. 29/11 Steam 4-life! 29/11 Tror dom tjänar galet mycket på dessa reor. Se på min kompis. Han köpte 12 st CSS för 500 kr, säljer för 100 kr st efter rean haha :D 29/11 Hur är egentligen Mount and blades multiplayer? Grindar man något eller kör man bara på? 29/11 Steam är bra tycker jag, men gör som så många andra verkar göra: shoppar nästan bara på deras reaor. Då kan man göra fynd. Men nysläpp skippar jag, har ingen lust att betala flera hundra mer. På veckans rea blev det: Prototype (ca 95 kr) och Machinarium... 29/11 ! M&B ! Smaken är som baken Carl, alla spel du hatar så finns det nån som gillart, och tvärtom.. ska Redaktionen leka diktator och tala om för oss vad vi ska gilla? =D 29/11 En liten fråga till redaktionen bara: får ni något för att lägga ut den här steamreklamen på nyhetsplats? Det känns liksom lite tveksamt på något sätt; det är idel glada tillrop och positiv attityd och aldrig ett enda "fast det spelet är iofs rätt dålig... 29/11 eh trodde detta näst sista rea dag det verkar ju gå efter Amerikas klocktid. 29/11
Skicka en rättelse