Vi har flitigt rapporterat om bra deals under Thanksgiving-helgen och när jag fräckt påstod att Steamrean avslutades med förra nyheten är det inte mer än rätt att vi tar oss an deras sista bunt deals. Godbitar som erbjuds denna gång är bland annat #Aliens vs. Predator för 70 spänn, #Monkey Island 2: Special Edition för 25 spänn, #Star Wars: Knights of the Old Republic för 25 spänn, #Dirt 2 för 50 spänn och #Metro 2033 för 75 spänn.

Det är inte allt, det finns bland annat ett nytt indiepaket som på något sätt är relaterade till flyg och sen kan nämnas att #Trine, #Aliens vs. Predator, #World of Goo och #Lead & Gold: Gangs of the Wild West går att finna till multirabatt. Det vill säga att du kan köpa fetmängder och därigenom få fetingrabatt på titlarna. Om du vill vara snäll mot vänner eller något sådant lustigt.

Ja, detta var den absolut sistaste nyheten om just det här Steam-spektaklet. Glöm inte att 30 personer varje dag får sina fem önsketitlar på Steam bara genom att ha dem på sin önskelista. Det vill säga en sista dag. Det vill säga att du får hålla tummarna.

Till Steam-betesmarkerna!

Skicka en rättelse