För er som har god koll på #Battlefield: Bad Company 2 lär det vara känt att de såkallade VIP-packen med nivåer har innehållit gamla nivåer fast med nya spellägen. Lite dolt, om än att gratis är gott. I det sjunde som väntas ut imorgon erbjuds det däremot fyra nya nivåer, där två är nyversioner av klassiker från #Battlefield: Bad Company medan de andra två är omgjorda enspelaruppdrag från Bad Company 2. Priset ligger på 0 kronor för dig som har Windows-utgåvan alternativt är VIP-innehavare till konsol. En film på spektaklet har äntrat vårt arkiv.

[video=6537]

Bad Company 2 har även uppdaterats till Xbox 360 och PC (efter den tidigare Playstation 3-uppdateringen).

Windows-uppdateringen:

Klicka för mer information

- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.
- Fixed an issue where the Bullet Tracers wouldn't display
- Fixed an issue where Play Now wouldn't work
- Added Ticket Count for Conquest end of round.
- Added the server info to the objectives screen.

Xbox 360-uppdateringen:

Klicka för mer information

- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.
- Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended.
- Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23.
- Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.
- Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures.
- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.
- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.
- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.
- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.
- Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire.
- Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons.
- Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%.
- Fixed a C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert.
- Fixed a bug with FOV when aiming the M1911.
- Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role.
- Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR.
- Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs.
- Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMGs.
- Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons.
- Slightly increased the damage of the UH6

Windows-uppdateringen är hela 2,43 GB stor vilket även är för att förbereda för såväl det nya nivåpaketet som för #Vietnam-expansionen som tidigare idag getts släppdatum.

Du kan ladda ner uppdateringen manuellt också, genom att följa någon av de officiella tipsen alternativt exempelvis Fileshack. Så, njut och skjut!

Värt att nämna kan även vara att du nu kan köpa och ladda ner SPECACT-kituppgraderingarna även till din Windows-utgåva - något som tidigare varit konsolexklusivt. Där erbjuds nya munderingar till dina klasser, samt nya skins till vapen. För ett pris, vilket intressant nog även är första gången något till Windows-utgåvan kostar extra. 45 kronor borta hos EA, så att säga.

Tack till anon_9452 för detta #nyhetstips!
Helt ospelbart på PC efter patchen. :evil: 01/12 Är uppdateringen och VIP släppt till PS3:an också eller? Update: Aha, jag kan visst inte läsa.... PS3:an fick den visst först. 01/12 Yes! Dom har fixat autologin! Jag har också problem med det. Fps går inte över 30 efter patchen för mig och det tar en liten stund innan något händer när jag drar på musen... :( 01/12 Härligt med lite CCR!! 01/12 Äntligen nya banor efter 10 månader. På jävla tiden. 01/12 Hmm, jag ska nog ta och skaffa detta spel när jag fått tillbaks min kära dator, gratis map-packs osv gör ju alla glada. Black Ops är visserligen kul det med, men senaste patchen lyckades få spelet att crasha konstant för mig. ^^ 01/12 Oh, you can count on that =) Tusen tack för hjälpen 01/12 Det är bara på konsol det kallats VIP-paket etc. På PC har det kommit patchar där dessa saker har ingått. Det enda du behöver göra är att köra exe filen som heter något med update (ligger i installationsmappen av BFBC2) så hämtas det ner till din dator.... 01/12 Jag är ny till BC2 kinda (spelade lite på ps3 vid release) så jag har ingen susning om VIP paketet och allt gött som släppts under året. Måste man hämta de här kartpaketen manuellt eller patchar Steam det åt en? 01/12 Är det ngn annan som märkt av att bc2 laggar fett? känns som att man alltid får jättelagg i närkamper å det känns som att det är delayer i spelet, typ man gömmer sig bakom ngt å sen dör man. Testade att lira det i helgen (hade inte lirat det på flera... 01/12
Skicka en rättelse