Om du är sugen på #Battlefield 3 kan det vara av värde att tagga till inför GDC 2011 som kommer inbegripa bland annat en session med Kenny Magnusson från #DICE titulerad "Lighting You Up in Battlefield 3", eller med andra ord hur ljuset hanteras i liret. Kort och gott kommer det handla om hur Battlefield 3 kommer använda Frostbite 2-motorn för att pressa ljusgränserna. Detta gentemot tidigare Frostbite-titlar och framförallt med betoning på de varierade och dynamiska miljöer som kommer infinna sig i BF3.

Enligt GDC 2011:s schemaläggning beskriver de med några punkter mer precist vad som kommer presenteras:

Klicka för mer information

* How we merged the two lighting systems for mirror's edge and battlefield
* How does a real time radiosity architecture work for a Video Game
* How we manage the new authoring of meshes
* The advantages of a real time radiosity
* Lighting large environments
* The best practice
* How we use lights
* Why its important to separate elements in the lighting system
* Why is workflow so important
* What we have we learned in this process

Mässan går av stapeln den 28 februari och fortsätter till den 4 mars. Så där någon gång kommer du garanterat kunna få dig en inblick i Battlefield 3.

Om det nu inte skulle visas upp under VGA som går av stapeln den elfte december. Glöm inte heller att alla som köper/har köpt #Medal of Honor Tier 1-edition kommer ges tillgång till betan av Battlefield 3 som kommer dras igång någon gång nästa år.

Battlefield är utspätt som en dålig, smaklös soppa. Får hoppas de inte får för sig några nymodigheter eller andra dumheter som gjort att FPS-genren varit ospelbar i flera år. 02/12 Fram till bf2 gillade jag dice spel, men dom inriktar sig mycket mot casual spelare, vilket i sig inte är fel, men dom skiter i oss andra. bc2 må ha sålt väldigt bra, men det är många som tröttnat på det redan men körde bf2 i många år. gå figure nu komm... 01/12 Hoppas Frostbite 2.0 klarar stora banor och 64 spelare a´la old school =) Då blir det garanterat köp...fast det blir det nog annars också^^ 01/12 Ska dom kanske lägg till en game feature som tillåter spelare att träffa det dom siktar på? Eller kanske en feature som visare motståndare någerlunda var dom är för tillfället, och inte för 1-2 sekunder sedan? Det är ju enormt kul att veta att server... 01/12 Banorna i BC2 små? Njah! Tycker då dom är ganska stora, speciellt om man jämför med tex Black Ops banorna, ja självklart ett helt annat spel, men tycker då Black Ops banorna känns lite väl små med tanke på lagg....och snackar om 360 versionen av spelen. 01/12 Har PC versionen inte minst 64 spelare på en server, så skippar jag det spelet. Mer spelare och större banor tack! Hoppas! 01/12 Det är riktigt bra och banorna är stora, men folk vill bara använda fordon istället för att använda sitt gevär. 01/12 Är jag den enda som tycker att bc2 är ett riktigt bra spel? Jag äger alla bf-spelen också men tycker ändå att banorna är tillräckligt stora, speciellt när man kör Rush. 01/12 Allt hänger på hur väl dom polerar spelet innan releasen. Och jag tror folk kan förevänta sig... PROBLEM! Man tycker ju seriöst att företag ska bli bättre å bättre på göra spel... men verkar bli värre å värre nästan. Jag kommer hoppas å tro på Battlefie... 01/12 Samma här... om det nu bara verkligen är bättre. Är det ännu ett spel med otroligt dålig nätkod och halvfärdigt vid release så hoppar jag nog av BF serien. Börjar bli lite trött på Dice ovana att släppa spel som uppenbarligen behövde mer tid i ugnen.... 01/12
Skicka en rättelse