Nästa år kommer nästa del av Ubisofts lönnmördarserie att släppas. Redan nu genomför de en undersökning för att ta reda på vad vi vill ha.

Som vi tidigare berättat har Ubisoft beslutat sig för att släppa nästa del i Assassin’s Creed-sagan redan nästa år. Just nu genomför de en undersökning bland spelarna om vad de kan tänkas vilja se i titeln. Bland annat dryftas det här:

• Co-op både online och offline.
• Ett mer lagbaserat multiplayer med möjlighet att tillhöra en klan och jobba mot gemensamma mål.
• Förbättrad eagle vision, vilket innebär chansen att se vakternas patrullrutter, ledtrådar för svårnavigerade pussel och få reda på om människor du pratar med ljuger för dig.
• Möjlighet att själv bygga ihop bomber som du kan använda i olika situationer. Till exempel rök- och giftvarianter.
• Mer samband mellan olika Assassin’s Creeds. Saker du till exempel gör i facebookspelen påverkar händelser i konsolvarianterna.
• Spela som en ny lönnmördare i en annan tidspersiod (Assassin's Creed 3 månne?).
• Eller rentav en fortsättning på historien om Ezio i andra delar av renässansens Europa (möjligen Assassin's Creed: Sisterhood?).

Eftersom det förmodade storspelet släpps redan under 2011 behöver vi inte vänta så länge på att få reda på vad det hela bär hän. Vad vill ni se i nästa Assassin’s Creed?

Gud va alla ska gnälla på mjölkning.... Var glada för att dem gör en massa spel, annars sitter ni väl å klaga på att dem gör för få spel -.- 06/12 Var inte Ezio typ 40 när spelet slutade..? Hur gammal kan man bli och fortfarande klättra runt på fasader. Just saying.. 06/12 Ett Assassin's Creed 3 som utspelar sig under sena 1700-talet skulle vara grymt enligt mig, fast för mycket fokus på flintlås och musköter skulle nog ta bort "lönnmördarkänslan" en del... 06/12 Well jag har ingen stor koll så jag vet inte hur allting funkar. 06/12 Hoppas det är Desmond som får 3an för sig själv, fast det tvekar jag på. Det finns så mycket historia kvar för dom att ta med innan dom kör på framtiden 06/12 Althir snubben ska ju inte ens va med i 3an läste jag just. "new character, new setting". 06/12 Nej! AC ska vara ett SP-spel enligt mig. Online i BH är så oerhört tråkigt så att det inte är sant när man väl lyckas komma in i ett spel efter en kvarts väntan... Coop och Mp förstör mer än vad det spelet bättre i det här fallet. 06/12 Njea. Dom själva kallar det Assasin's Creed 2.5. 06/12 "Förbättrad eagle vision, vilket innebär chansen att se vakternas patrullrutter, ledtrådar för svårnavigerade pussel och få reda på om människor du pratar med ljuger för dig." Hahaha! Vilka idioter har önskat det här? Dom måste vara sämst. Varför inte... 06/12 Är ju sagt det ska va en triologi från början, så enda mjölkningen är väll i såna fall Brotherhood ... 06/12
Skicka en rättelse