Steam meddelar nu att de precis dragit igång sin svulstiga skattjakt för säsongen vilket innebär att du var tredje dag kan klara av ett antal utmaningar och för varje har du chansen att vinna dina fem mest önskade spel. Det är 20 personer som vinner sina top 5-spel var tredje dag. Detta gäller om du har minst tio stycken på din önskelista, vilket var en regel som även gällde under Thanksgiving-rean men som vi enligt ryktesvägen fått höra att många missade. De olika uppgifterna du får är kopplade till olika spel - som i sin tur kommer säljas billigare när utmaningarna är i gång.

Nu till och med att den 7:e december tar slut i USA får du en chans att vinna de fem spelen om du fixar en avatarbild till din Steamprofil, får rangen Desert Fox i #R.U.S.E. (33 procent billigare), låser upp The Iron Curtain i #Poker Night at the Inventory (40 procent billigare) och/eller får minst 1,124,400 poäng på Paul Hartnoll-nivån i #Chime (75 procent billigare).

Detta pågår fram till den 20:e december, då den stora dragningen går av stapeln. Det är nämligen så att om du klarat av minst tio av dessa uppdrag samt att du loggar in den 20:e så har du chansen att vara en av tre som vinner 100 valfria spel.

Det är jättemånga spel.

Seriöst.

Lycka till!

Skicka en rättelse