Ny version av benchmark-programmet släppt, hämta det från filarkivet.

Upp till bevis för din nya dator - 3DMark 11 är här. Den nya upplagan av #Futuremarks benchmark-program mäter din dators prestanda i en serie tester, främst av grafikkortet men även av processorn. Programmet kör sex tester där tekniker som tesselation, volumetric lightning, depth of field och fysik sätter datorn på hårda prov.

Eftersom programmet bygger på DirectX 11 krävs att du har ett dylikt grafikkort för att kunna köra det (Radeon HD5000-serien, Geforce 400-serien eller nyare). I övrigt krävs att du kör Windows Vista eller 7, har en dual core-processor på minst 1,8 GHz och 1 gigabyte internminne.

Vackert på bild, vackrare i rörelse. Ta hem 3DMark 11 och se det i sin fulla prakt.

3DMark 11 finns i flera versioner. Basic-upplagan, som är gratis och hämtas från vårt filarkiv, innehåller grundläggande tester, medan Advanced- och Professional-varianterna ger möjlighet att konfigurera testerna mer utförligt. Dessa kostar 19,95 respektive 995 dollar.

Nedan finner du filmer och bilder från programmet, lämpligt att kika på om du inte har turen att sitta på en tillräckligt kraftfull maskin. Vi rekommenderar filmerna framför stillbilderna, då de senare knappast gör programmet rättvisa.

Film - alla tester
[video=6604]

Film - Deep sea
[video=6603]

Film - High temple
[video=6605]

Skicka en rättelse