Svenska Stunlock Studios bjuder upp till dödlig dans i sitt lagbaserade, taktiska pvp-lir.

I den senaste #Bloodline Champions-rullen förklaras karaktärsklassen Stalker, och vi får reda på hur vi bäst hanterar henne. Själva spelet i sig är, om du missat det, ett svenskutvecklat actionlir med starkt fokus på tävlingsinriktat gameplay.

Det är lagbaserade, taktiska pvp-matcher som gäller för upp till 10 spelare (fem-mot-fem) samtidigt. Utöver Stalker-klassen utlovas ett gäng andra karaktärer med unika färdigheter, och taktik och strategi är något som premieras eftersom "tur inte existerar" i denna titel enligt utvecklarna själva.

För att skriva upp dig för betan går du hit, men glöm för allt i världen inte att spana in det nya filmklippet nedan först!

[video=6615]

BLC är inte LoL/HoN och angående 2v5 obalanserat. Klart som fan det blir obalanserat men man kan kita och vinna mot sådana odds också. En Inhibitor under EU Allstars spelade själv mot tre andra och utklassade dem totalt. Allting handlar om timing, kitin... 22/12 Och Heroes of Newerth är ljusår bättre än League of Legends. Bara noobs som spelar League of Legends ju. 09/12 Synd bara att det här spelet är hemskt värdelöst. League of Legends är så grymt mycket bättre. 09/12 I egen skap av att vara turnament admin i många turneringar, och själv har över 3000wins över sprit över 13konton. Kan jag säga att dubbelpicking endast blir ett problem. I lowtier matcher. TMM/turneringar så andvänds alltid sdraft och då går det att... 08/12 Obalanserat? Verkligen inte. Ända gångerna det blir ojämnt är när flera pickar samma karaktär, då kan det bli jobbigt och irriterande. Man borde kunna stänga av dubbelpicking men annat än det så är det asbalanserat. 2v5 skulle ALDRIG funka om det är jäm... 08/12 ... Bloodline obalanserat... Då kan du verkligen inte ha mött jämnlika spelare. Har själv spelat runt 60-70h och anser att championsn är riktigt välbalanserad... Och att 2v5 ska gå att överleva... Det är ren bullshit, ingen combo kan klara det emot bra... 08/12 Simon857 - Spela ladder, dær kommer du få så mycket dæng att du inte vågar gå på toa efteråt. 08/12 spelet är verkligen obalanserat, går ju att gå imot 5 personer om man bara är 2 med rätta champions... 08/12
Skicka en rättelse