Enligt officiella Fallout-forumet är en helt ny #Fallout: New Vegas-patch färdig och avvaktandes godkännande från Sith-lords #Microsoft, #Sony och #Valve.

Den nya patchen sägs vara "heltäckande" och kommer alltså dyka upp snart till alla plattformar. När FZ recenserade ansåg vi att nya Fallout var mästerligt - fastän spelet (för vissa) "badar i buggar" och är i starkt behov av frälsning. Ja jistanes!

Ankh, give it a rest! 10/12 Caps och Engelska...jaja.. 09/12 THIS IS WHY I WAIT TO PLAY :) 09/12 http://www.youtube.com/watch?v=V9nEPvca4vk 08/12 underhållande spel som man har lagt ner typ 40 - 50 h på en char . Det är bra det tycker jag om man tittar på alla små grafiska buggar spelet ger och alla andra dystra buggar har ... Men patch kommer. Det e nice de! 08/12 Du kan ladda ner den svenska gratis. Det där sista du säger vet jag inte vad du menar med - "du är nog den första som jag inte behöver skriva vad det är"? (nu försöker jag definitivt inte göra mig lustig på din dyslexi..men jag förstår faktiskt inte all... 08/12 har för mig att windows har rättstavings funktion i sitt os så då försker ju den rättstava till engelska (är ike 100 på detta men). har alldrig hört att nån annan har sagt att dom är dyslektiker du är nog den första som jag inte behöver skriva vad det... 08/12 Hoppas de fixar problemen att kontrollerna typ fastnar efter man laddat om ett vapen (verkar vara enbart ett vapen för mig, Riot (shot)gun) och att spelet konstant kraschar. Just inne i Ultra Lux Casino så kraschar mitt spel var tredje minut eller tidig... 08/12 Att du har Engelskt OS spelar ju faktiskt mindre roll. Du må vara dyslektiker (något som är självklart sorgligt/mindre roligt) men tyvärr verkar alla som är för lata för att skriva ordentligt skylla på just det. (Säger inte att du skyller på något dock.... 08/12 min staving är = med skit för jag är dyskrafiker. word kan knappt hjälpa till att hitta vad jag vill stava. sen så har jag engelkt os så det hjälper ju inte mycket heller :S 08/12
Skicka en rättelse