Vill ha dina pengar lite mer regelbundet för störtskönt klirr i kassan.

I en nypublicerad intervju säger #World of Warcraft-designers Greg Street och Dave Kosak att #Blizzard funderar på att släppa mindre (men mer regelbundna) expansioner än tidigare. Hittills har en ny expansion dykt upp drygt vartannat år.

- Det är absolut ett mål, vi skulle vilja få ut expansioner snabbare eftersom vi vet att spelarnas gensvar är väldigt starkt, säger Street.

Detta skulle kunna uppnås genom att slimma innehållet i kommande expansioner.

- Det skulle vara en annan slags idé till expansion, det skulle inte bli de här gigantiska klumparna med innehåll... om vi gjorde expansioner varje år. Men vi funderar på det, säger Kosak.

Redan nu sägs idéerna för den fjärde expansionen (den som kommer efter Cataclysm) vara spikade, men det är oklart om expansionen blir en "traditionell" WoW-expansion eller ett mindre men snabbare utvecklat tillägg.

I slutändan är det hela en kvalitetsfråga, då Blizzard är osäkra på om de skulle kunna leverera samma höga kvalité även med expansioner skurna ur ett annat snitt. Vad tror du?

#World of Warcraft: Cataclysm släpptes häromdagen, till alla cosplayares stora förtjusning.

Du överdriver nog inte så mycket du heller, de flesta ligger på över 100k i grönt/några blåa 85 gear. Och då snackar jag om mages/priests. Tanks har jag ingen aning om 17/12 Jag håller med han till en viss grad, det var ju inte precis buggfritt i början men om man jämför med andra MMO'n vid release så var det rätt så fint polerat. Har man pengar till att kunna hålla spelet i beta lika länge som Blizzard hade så skulle nog... 09/12 Din lilla fanboy :P Du spelade uppenbarligen inte Wow när det släpptes :up: 08/12 betala i månaden för ett spel man redan köpt ? nej tack, släng er i väggen blizz 08/12 du överdriver inte heller nog mycket med tanke på att de flesta har över 100.000 hp nu utan att ha något epic i 85 ;) 08/12 Så länge de håller samma höga kvalité på innehållet så spelar det ingen roll om det kommer i små doser eller i stora lass. 08/12 Du överdriver inte nog mycket, WOTLK spårade ur totalt när det gäller stats och nu har folk närmare 60.000 när dom börjar närma sig level 85. 08/12 Dom kommer sluta fortsätta "storyn" efter dom nått leveltaket 100. Aldrig att dom kommer gå över det. Sen är frågan om dom kommer börja bara ge 5 lvlar med varje expansion/tillägg eller gå tillbaka till 10. Jag spelade wow runt burning crusade och lite... 08/12 Ingen kan säga att Blizzard inte håller någon kvalité. Har dom någonsin släppt ett spel som varit buggigt? Har dom släppt spel som dom inte arbetar vidare på tills folk slutar spela? Ta Diablo t.e.x. Kommer fortfarande uppdateringar till detta. Jämnför... 08/12 Ett företag som vill tjäna pengar. Kors i taket! 08/12
Skicka en rättelse