Att förväntningarna inför BioWares MMORPG är av bibliska proportioner står redan klart. Nu berättar utgivaren mer om sina högtflygande planer.

”Nyckeln till framgång är att slipa produkten till perfektion”, berättar Eric Brown på EA angående målen med #Star Wars: The Old Republic.

”Vi siktar på en extremt hög kvalitet. Vi ser det som att spelet har en möjlighet att leva gott i tio år.”

För att sätta det hela i ett perspektiv så har WoW hållit ställningarna i sju år (hittills). #EVE Online är snäppet värre och är inne på sitt åttonde år. Gällande antalet spelare har de som mål att få fler än ett ”sjusiffrigt antal” vilket skulle innebära imponerande 10 miljoner. En MMORPG-siffra som bara #World of Warcraft tidigare mäktat med.

Star Wars: The Old Republic släpps nästa år någon gång mellan april och december. Nästa vecka bjuder FZ på en fyllig förhandstitt med hands on-intryck.

Undrar vem som pratar dynga här bondgrabben det är fan exakt vad det är en wow klon i ett annat tema kollar varje dag på olika forum och saijter som har med The Old Republic att göra det och det är hårda ord gäller folk är inte precis nöjda med den väg... 20/12 UO släpptes 1998 och är fortfarande aktivt. Spel behöver inte vara ens i närheten av så populärt som WoW för att klara sig otroligt länge. 09/12 Vad snackar du egentligen för jävla dynga? Jag är själv ett Star wars fan och jag uppskatter alla filmerna den nya animerade serien och TFU spelen. Andra spelet blev lite knepig men ändå, det är Star wars. Och hur kan folk klaga? I vanliga fall brukar... 09/12 Tror inte alls på detta... tyvärr. Spelet ser så jäkla stelt och tradigt ut. Gameplay filmer ser bedrövligt tråkiga ut. Som en fattig wow klon i star wars miljö. Grafiken må vara snäppet bättre än wow men när det gäller animationerna och effekter så är... 09/12 Det här spelet kommer tanka likt alla andra som stirrat sig blinda på wow:s framgång och försökt apa efter. Varför spela en blek kopia när wow i stort sett precis släppt ett helt nytt spel? Star Wars konceptet börjar dessutom kännas rätt urvattnat och... 09/12 Grafiken är urusel, men dom valde den här grafiken för att slippa uppdatera spelets grafik i framtiden. Enligt dom själva. Jag tror att spelet kan bli en stor succe. BioWare har inget direkt rykte om sig att göra dåliga spel och WOW kidsen vill nog ha... 09/12 WoW har rullat i 6 år hittills och det ser ju inte direkt ut som att det är på väg att läggas ner. (Och har väl aldrig varit direkt bländande rent grafiskt.) Om Old Republic blir populärt och de fortsätter att uppdatera spelet allt eftersom är det väl... 08/12 Håller alla tummar för att det här kommer att bli bra och är optimistisk med tanke på vem som gör spelet. Att försöka konkurrera med WoW tror jag inte är rätt taktik, utan istället bör de försöka göra den bästa Star Wars-upplevelsen som man kan få. 08/12 Vill ha nu!! :) 08/12 När de redan före release går ut och säger att det kommer bli succé så kommer det garanterat inte bli någon succé. De börjar snarare bli nervösa över vilket skit de håller på att släppa och känner att de måste börja hypa som fan. 08/12
Skicka en rättelse