En läckt film avslöjar vad som ser ut att vara avslutningen av Heart of the Swarm.

Den senaste tidens händelser kring Wikileaks visar med all tydlighet att hemligheter är svåra att hålla i den digitala världen. Och det tycks som att #Blizzard får dra den lärdomen - en video av vad som tycks vara slutet av #Starcraft II: Heart of the Swarm har läckt ut på nätet.

Filmen, som försvann från Youtube och andra filmsidor illa kvickt, är vattenstämplad med The Third Floor, ett produktionsbolag som gjort filmmaterial till tidigare Blizzard-spel, vilket kan tolkas som att den är äkta. Blizzard bemöter det hela med att man inte kommenterar rykten och spekulation, skriver Kotaku. Filmen finns i nuläget att beskåda på diverse sajter, men innan du ger dig iväg och googlar vill vi utfärda en kraftfull spoiler-varning. Och, om du kollar - spoila inte.

Heart of the Swarm är den andra delen i Starcraft II-trilogin, som började med det hyllade #Wings of Liberty. Premiär blir det enligt tidigare uppgifter tidigast framåt senvintern 2012.

Då sköt vi upp Diablo 3 ytterligare då... Väntat 2050.... :( 13/12 Det är väl mest ett utkast då en del är ritat och musiken är antingen där som rekvisita eller tillagd av den som fått tag på klippet. 11/12 man kan se gamla versioner av filmer i wings of liberty som är skitfula på youtube exakt samma kvalite. 10/12 Fattade ungefär så här mycket | ---- |. Men detta är väl tråkigt för Blizzard antar jag, att de inte kan lita på sitt artwork team det vill säga. Typ. Jag vet inte. Höh. 10/12 Slutfilmen är inte klar. Det är en Previz (läs här: http://en.wikipedia.org/wiki/Previsualization). Det kommer dröja minst 1 år till innan den där filmen är klar tror jag. Plus att de säkert har några fler de ska göra. Så det kommer att ta tid! 10/12 Ledsen men kan inte förstå varför Starcraft 2 i singleplayer är så hypat. Kan fatta varför de är de i MP, men i singleplayer är ju saker tråkigt som satan. Visst Handlingen är inte kass men eftersom starcraft 2 har gameplay precis som alla RTS hade för... 10/12 SPOILER! 10/12 ja? Jag förstår inte heller... Om dom är klara med sista scenen/slutet.. Hur fan kan dom säga "spelet släpps 2012"! Inte fan kan dom hålla på och balansera alla tre raserna IGEN bara för dom lägger till några få enheter på vardera sida! Och grafikmotorn... 10/12 alltså, om de nu redan har slutfilmen klar? vafan dröjjer det över 1 år innan expen kommer? snacka om att mjölka fy fan va dåligt blizzard... Såg precis filmen också.... ja vad kan man säga :) 10/12 För att folk fortfarande gärna betalar en massa för spelet? Samma anledning som de valde att stycka spelet och sälja det som 3 delar/expansioner, de drar in en massa pengar utan något jobb. Activision slår till igen ^^ Gissa hur många år det dröjer inna... 10/12
Skicka en rättelse