Blir detta spelet som får dig att punga ut för en 3D-tv?

Som om inte dagens massiva Uncharted 3-avslöjande vore nog har ytterligare en detalj sipprat ut via officiella Playstation-bloggen.

#Uncharted 3: Drake's Deception kommer nämligen levereras med 3D-stöd för alla som vill uppleva arabiska Rub' al Khali-öknen i all sin dammiga prakt, i jakten på den försvunna staden. Mer information väntas under lördagens Spike Video Game Awards.

Uncharted 3: Drake's Deception släpps exklusivt för Playstation 3 någon gång under andra halvan av 2011.

Bild: Drake spanar efter 3D-apparater men det är verkligen en öken därute...

Du inser att en hel industri måste förändras för att det ska bli standard? Det räcker inte med att film använder 2.35:1 för att det ska bli standard, det produceras BETYDLIGT fler timmar material på TV-stationer världen över, och där har 21:9 inte ens... 10/12 Var på jakt efter en stor skärm då min proj lagt ner och en ny var det inte tal om, vart en Samsung 63" där 3d:n mest följde med på köpet, men jag anser mig positivt överraskad och ser fram emot lite mer användningsområden så det här ska bli kul! 10/12 betala flera papp för 9/10 timmars underhållning? kan de glömma... 10/12 Ja, tekniken för glasögonen är gammal, men de är även tekniken bakom Nintendos 3DS, och även denna teknik har sina nackdelar. Du måste titta på skärmen från ett speciellt läge för att få 3D effekten, annars ser du bara en bild, och detta gör att teknike... 10/12 Så dåligt som 3D är just nu så är det inte ett dugg imponerande. Jag avstår med glädje! 10/12 Köpa 3D tv nu ? Aldrig i livet, är folk inte medvetna om att det även är bredbildstv på G ? Och med bredbildstv så menar jag ännu långsmalare tv apparater än vad som finns nu, det nya formatet ska vara mer lämpligt för film och mer anpassat för ögat,... 10/12 Jag har redan glasögon för att se ordentligt i 3D... behöver inte ett par till, som dessutom går på batteri... nä tack. Det lär bli hologram innan jag skaffar något sådant. 10/12 Tyvärr inte, glasögon-3D är en gammal teknik som Sony m.fl. desperat försöker kränga på folk nu när den glasögonfria är på frammars och finns till såväl spelkonsoler (3DS) som mobiler och datorskärmar. Problemet med glasögon-3D är att den inte utvecklat... 10/12 Köpte LED tv 3D'n var bara en bonus på köpet. Tycker det kan vara kul att prova i olika spel, men personligen så tycker jag också att det blir jobbigt i längden med 3D 10/12 Sluta whina.... Köper folk 3d så kommer det mer 3d och bättre utvecklad 3d. Själv känner jag ett litet behov av 3d men jag tänker inte betala över 10k för en 46 eller större led 3d men det kommer väl snart... Väntar fram till mellandagarna men blir nog... 10/12
Skicka en rättelse