Inget förblir gömt på vida webben, det har Electronic Arts fått erfara.

Det går inte att komma undan med en feltryckning på vida webben. Det senaste företaget att erfara det är #Electronic Arts som råkade publicera en beskrivning av #Mass Effect 3 som avslöjar var trilogin avslutas. Om du inte vill veta något på förhand bör du därför sluta läsa ungefär nu.

Sajten Destructiod var snabba att se följande produkinformation på företagets onlineshop, det tog nämligen inte många minuter innan den försvann igen.

Jorden brinner. En ras av skräckinjagande maskiner har slagit till från tidigare okända delar av rymden och har nu påbörjat utplåningen av människorasen. Som Commander Shepard, en Alliance-soldat, är din enda chans att rädda mänskligheten att samla galaxens civilisationer och ta tillbaka Jorden genom ett sista uppdrag.

Innan pressreleasen skickats ut får vi markera det som ett rykte. Kanske var det felaktig information men samtidigt kan vi slå på cynismen och fundera kring om det var en medveten läcka för att skapa en snackis. Dessutom väntar jag fortfarande på royaltys för att de använt mitt ansikte, kanske gör jag på fel sätt.

Skicka en rättelse