God jul i stugan menar Tripwire Interactive på och bjussar på en mängd gratis godsaker för pang-pangaren Killing Floor. Plus - film!

Julafton är bara en dag om året - och dess innebörd varierar beroende på vem och var man frågar. Frågar du nere i Haarlem i Nederländerna kan du få veta att julen kan sträcka sig mellan 14:e december och 4:e januari. Det är nämligen så att en juluppdatering till mörsarfesten #Killing Floor är vänta under nämnda datum och det som gäller är en hel del förändringar.

Alla fiender kommer byta utseende till ett mycket mer juligt sådant. Vad sägs om Gingerfast och Nutpound? Annars tillkommer en ny nivå - Santa's Evil Lair, en ny svårighetsgrad (Hell on Earth), en mängd nya achievements och även en kollaboration med #Team Fortress 2. Om du har både och kan du spela med blå eller röd Pyro som spelbar karaktär, medan du i TF2 kan ta på dig Mr. Fosters gasmask och snygga slips.

Trodde du att det var allt du fick veta för att klicka dig in på nyheten? Nej, det hoppas jag inte. Smaka på filmförklaring. God jul!

[video=6654]

Skicka en rättelse