Under nattens VGA-gala meddelade #Electronic Arts att SSX-serien, som kortfattat handlar om extrem snowboarding, vaknar till liv igen i och med #SSX: Deadly Descents. Det som du har att vänta är snowboardrejsande nedför vådliga alpina snölandskap (tänk berg och hoppande). Fokus ligger på två punkter - att överleva och att göra coola trick. Att behöva anstränga sig för överleva är en intressant om än ovanlig mekanik i snowboardspel.

De farliga stuntsen utför du som del av ett team vars livsuppgift verkar vara att åka omkring i helikopter och därifrån kastar sig ut i världens farligaste alpina territorier. Från antarktis och livsfarlig extremköld till Himalayabergen och, tja, livsfarliga berg. Format nämns inte någonstans, men det luktar framförallt Xbox 360 och Playstation 3 och släppet är att vänta nästa vinter. Spana in första rullen nedan!

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=708355"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=708355" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>

Skicka en rättelse