För den som inte kan få nog av återutgivningar av Final Fantasy IV kommer ytterligare en till PSP. Inkluderad i samlingen är Wiiware-uppföljaren The After Years samt ett helt nytt kapitel.

Kan du inte få nog av #Final Fantasy IV? Square Enix verkar inte tro det. Nu kommer ytterligare en nylansering till PSP, döpt till #Final Fantasy IV: The Complete Collection.

Spelet har redan släppts i nyversioner till Playstation, Game Boy Advance och DS. Varför skulle vi bry oss om ytterligare en? Jo, en fin överraskning är nämligen att Wiiware-uppföljaren, #Final Fantasy IV: The After Years, är inkluderad samt ett helt nytt kapitel som knyter samman de två. Hörde ni!? Vi får se en helt ny sida av klassikern som tidigare varit okänd.

Square Enix vet hur de ska locka sina fans. Spelet släpps till våren i Japan och även om vi inte fått något datum för USA och Europa skulle det förvåna oss om det inte letade sig hit inom en inte alltför avlägsen framtid. Och, ja, självklart är det visuella uppdaterat till PSP-standard.

Skicka en rättelse