Ladda hem den stekheta Half Life 2-modden idag, som låter dig återuppleva klassiska Goldeneye 007:s fantastiska flerspelarläge.

Alla som minns #Rares gamla Nintendo 64-klassiker #Goldeneye 007 är säkert intresserade av att höra att en ny, fan-skapad #Half-Life 2-mod just färdigställts som låter dig återuppleva de gamla goa minnena - nu vackrare än någonsin. Efter fem års utveckling har alltså Goldeneye: Source lämnat betastadiet!

Goldeneye: Source är en så kallad "total conversion"-mod, vars målsättning är att återskapa Goldeneye 007:s flerspelarläge så troget det bara går. N64-spelets enspelarkampanj följer med andra ord inte med i paketet, utan det är multiplayer som gäller tills det ryker ur öronen. Den nostalgiska härligheten hämtar du hem här, ifall du känner dig manad.

Tidigare i höstas släpptes också den officiella nyversionen av den oförglömliga FPS-pangaren, och vi blev positivt överraskade av vad nya utvecklarna #Eurocom åstadkommit. Det spelet är exklusivt för Wii och tillåter vift eller vanligt handkontroll, beroende på vad du föredrar.

Tack till Xifarian för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse