#Homefront vill verkligen tilltala dig som är amerikan. På ett bakvänt sätt. Eller helt rätt, beroende på hur man ser på det. Nordkorea anfaller USA och hela helvetet brakar lös. På en ny rulle får vi inblick i vad som kanske kunnat föranleda detta och såväl Kim Jong-il som hans son Kim Jong-un visar upp sig på ett sätt som hade kunnat väcka ramaskri om det vore några andra personer som omvärlden inte hyste dylika känslor om.

Nåväl, du kan vänta dig att det kommer väcka till gråt om du är lagd åt det hållet. Alternativt skratt om du tänker på ett annat sätt. Vi är inte här för att döma innan spelet är släppt och vår recension ser världens ljus. Ett släpp är att vänta första kvartalet nästa år.

[video=6685]

såg najs ut! 16/12 Propagandaspel typ... Behöver ju bara kolla på nannet :P 16/12 men backstoryn känns ej trolig bara det inte blir Frontlines: Fuel of War igen gillade sp men sen var det trist. 15/12 Alltså om man läser hela backstoryn så blir det mer troligt. Då har nordkorea förenats med syd och blivit ett enat korea som sen tagit över japan mm för att sedan invadera USA, så det gör storyn mycket mer trolig. Men i övrigt e jag taggad på detta spel... 15/12 Hmm.. fantasi? Alla spel behöver inte vara verklighetsbaserade. Skulle vara rätt grymt om Sverige någonsin kan vara huvudlandet i ett spel som man är och krigar mot något land. :P 15/12 Jag älskar spel där man kämpar i en moståndsrörelse...men TJENA! Som om ett skitland som Nord Korea skulle kunna ockupera Usa xD!!! Dom har ju för fan inte ens ström i hela sin huvudstad + hungersnöd, typ 50 år gammal krigsutrustning m.m 15/12 Ingen som fattar han killen skämtar? Trailern säger förövrigt ingenting. Dock, jävligt kul att man fått in färska biler på Kim Jong-un! 15/12 För att dör USA så försvinner större delen av spelmarknaden :D Men det kommer nog bara hända om Valve inte hämntar sin heliga graal från käallaren.. 15/12 Jävligt bra trailer! 15/12 Det var det dummaste jag hört. Varför ska FZ bry sig om det och även om de skulle ta in en sådan parameter varför skulle den i så fall appliceras nu och inte gällande alla andra krigsspel där USA invaderar valfritt mellanösternland. 15/12
Skicka en rättelse