Lägligt - och läskigt - nog släpps en ny Dead Space-film samma dag som Dead Space 2 har sitt releasedatum.

#Dead Space 2 släpps till PS3, 360 och Windows den 25 januari. Samma dag har också Dead Space: Aftermath premiär på DVD och Blu-ray.

Filmens handling tar sitt avstamp år 2509 och Aegis VII-katastrofen. Jorden har tappat kontakten med USG O'Bannon som skickats ut på ett räddningsuppdrag. Bara fyra överlevande återstår och det är ur deras perspektiv vi får följa händelseförloppet.

Den övergripande regissören, Mika Disa, och producenten, Joe Goyette, var med i produktionen av den första Dead Space-filmen och gör comeback. Rösterna görs av skådespelare som bland annat har förstärkt Babylon 5, Desperate Housewifes, Star Wars: The Clone Wars och Charmed. En lagom udda blandning.

Gillade den första filmen skarpt! Hoppas den andra blir lika bra! :D 15/12 Dock hade Boll gjort en bättre film än förra dead space - filmen, och boll är sjukt underskattad. Ta bara ett konstverk som Postal filmen, helt underbar film baserad på en minst lika bra spelserie. 15/12 Tyckte den första animerade filmen var hur bra som helst, det tillsamans med stillbilds comics som dem släppte till både Deadspace 1,2. Fattar inte varför folk klagar, de gick ju uppenbarligen in för att göra något extra, och ska dem göra en riktigt fil... 15/12 Sluta klaga nu grabbar, kunde varit värre, regissören kunde heta Uwe Boll *ryser*. 15/12 Preath - syftar du på filmen eller spelet? Jag syftar på filmen som jag skrev; spelet är riktigt bra, det är inte filmen. 15/12 Åh nej, när fan ska folk inse att vi gamers kräver att om det ska göras filmer baserade på spel så ska det vara riktiga filmer och inte något anime/tecknat skit. 15/12 Första filmen var helt okej, förutsatt att man läst serierna :P Om man inte gjort det så hängde den lite väl mycket i luften, men då jag läst serierna så tyckte jag den var hel okej. Synd bara att man aldrig fick använda "motorsågen" i spelet, lite clos... 15/12 ihopslängd? Det var väl förmodligen så det gick till i storyn. Så indirekt menar du att Dead Space suger? :P 15/12 Den första filmen sög lika bra som en Electrolux och det märkte att den var ihopslängd, så nästa "äventyr" står jag jag gladeligen över. 15/12 Inte ytterliggare en anime/tecknad film.. när kommer en RIKTIG film!! Suck.. *trycker i Pandorum i BR spelaren.. igen* 15/12
Skicka en rättelse