#Blizzards planer på att släppa en #World of Warcraft-expansion per år ser ut att gå om intet. Trots att ett och ett halvt år passerat sedan den första expansionen sjösattes saknar tvåan, #Wrath of the Lich King, fortfarande officiellt premiärdatum. Men buggtestning är på gång, företaget meddelar att man söker folk som är villiga att delta i betatestning (vilket med tanke på spelets popularitet inte torde vara särskilt svårt).

Ansökan vänder sig till folk med aktivt World of Warcraft-konto. Logga in på ditt konto, gå till "account management"-delen och kika efter en länk som heter något i stil med "Wrath of the Lich King Beta Opt-In". Och glöm inte att hålla alla tummar du har för att bli en av de utvalda.

loggade in och kollade nu..man såg ju typ inte runic power baren så bra i början..fick ju koncentera sig och kolla bredvid avataren typ. 08/07 Kanske dags att öppna ögonen, Runic Power finns i alphan. Ta kolla på Death Coil. För att vara med i alphatestningen så har du rätt dåligt med koll, sen bryter du även NDAn genom att ens nämna att du är med i den. 08/07 Det finns en hel del info på officiella sidan också: http://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/deathknight/gameplay.xml En av ideerna är att DK ska fylla på med fler tanks i spelet, eftersom det kan vara svårt att hitta till instanser. 08/07 Death Knight ska va som alla andra klasser enligt Blizzard. Jag vill tro dem. Har ju en paladin... 08/07 fake 08/07 i alphan så finns det ingen "rage" bara dem runes.. fast andra sidan så har death knight en riktigt cool mount. 08/07 slår vad om att "Do i have to pay for this?" kommer upp.. :P 08/07 Använder både "Energy" (Runes: Blood, Frost & Unholy) samt "Rage" (Runic Power). 08/07 hur ska jag förklara..tänk dig rogue's energy fast med typ 3 olika färger..rött/blått och lila..och varje ability du använder så går en sånt färg bort beror på vad ability kräver..och så fylls den på typ 8 sek..om du skulle ha använt alla ability så kan... 07/07 Är Death Knight bara en ny vanlig klass. Eller nån über klass för hardcorespelarna? Som kräver grind grind grind? Edit: hittade en sida som i princip hade svar på mina frågor [http://www.wowinsider.com/2007/08/03/death-knight-details/] Det känns ju verk... 07/07
Skicka en rättelse