Tisdagens patch för konsolspelarna blev inte riktigt den klang- och jubelföreställning som utvecklarna hade tänkt sig. "Spelet verkar bli sämre för varje patch", är bara en av de negativa kommentarerna.

För ett par dagar sedan släpptes en patch till #Call of Duty: Black Ops som skulle lösa en del multiplayerproblem för konsolspelarna. Nu verkar dock patchen ha gjort mer skada än nytta för PS3-spelarna. Detta är bara ett par av kommentarerna på det officiella forumet:

"Spelet verkar bli sämre för varje patch. Om du ska spela Black Ops - gör det på 360", är det heta tipset från Suzuki1776.

"Jag kan inte ens förklara hur förbannad jag är", skriver Saunter.

Treyarch berättar idag att de är medvetna om bekymren och lovar att göra något åt dem.

"Vi är väl medvetna om att många användare har haft svårigheter med att spela online sedan patchen släpptes i tisdags", skriver spelets community manager, Josh Olin. "Vi har jobbat hårt med att hitta problemen och lösa dem så fort som möjligt. Vi har redan uppdaterat en gång sedan i tisdags och det ska ha löst många problem. Fler uppdateringar kommer, så håll ut."

Olin kommenterade också ryktena om att det skulle hjälpa om man raderar sparfiler.

"Snälla, radera inte era filer - det hjälper inte. Enda anledningen till varför spelarna tror att det hjälper är att vi släppte en uppdatering i samma veva som många tog bort sina filer."

Hur ser det ut för er? Har ni haft mycket bekymmer sedan patchen släpptes?

Och orsaken till därför denna skit händer är för att de är för lata för att göra något på PS3 sidan, jag gillar verkligen treyarchs spel men de borde fan göra lika bra för alla versionerna av spelet istället för att 360 versionen ska vara den bästa meda... 16/12 inte så konstigt att det strular när det gäller sådana updates. Dom använder säkert samma filsystem som till 360 när dom uppdaterar ps3 versionen. Är så grymt besviken på hela spelet i sig. Fixa till skiten!!!! ska det vara så jävla oumbärligt svårt????... 16/12 Måste säga att dagens patch till PC gör att spelet flyter jättebra på min gamla dator. 16/12 Vad ska man säga....en geni drag av treyarch att låta miljoner spelare agera beta testare för spelet. Att vi (inklusive mig själv) är så dumma att vi betalar dyra pengar för att få beta testa en produkt. 16/12 MW2 var klart mkt bättre i SP läge än blooper, det är ett SKITSPEL rakt igenom. Om man nu skall lalla runt och lira MP så kan dem FN i mig göra två versioner, en för oss som tröttnat och tycker MP är bara slöseri med tid då det är småglin med Aimbot and... 16/12 @Javas Black ops är både bättre och framgångsrikare än MW2. MW2 var trasigt från de släpptes och är fortfarande trasigt. Folk klagar på buggit mp. Skaffa bättre lina så funkar de utmärkt. kanske inte på ps3... men ps network har aldrig varit riktigt bra... 16/12 Ovanligt att en patch ställer till de för ps3 spelen :P 16/12 Jag har inte haft några som helst problem med PS3 versionen tills patchen som kom nu i tisdags, PC versionen verkar dock haft mest problem i förhållande till PS3an sedan releasen. 16/12 +1 16/12 Då är väl frågan om det var Treyarchs förtjänst till sådan bra försäljning eller om det bara var varumärket call of duty, själv tror jag att det inte spelar någon direkt roll vilka som utvecklar det. Folk kommer fortfarande köpa spelen helt i blindo. 16/12
Skicka en rättelse