Förväntar du dig att Deus Ex: Human Revolution ska släppas innan april nästa år? Då får vi be dig att tänka om.

Tanken var att #Deus Ex: Human Revolution skulle släppas inom detta räkneskapsåret - det vill säga innan den första april 2011. Nu meddelar Square Enix att spelet försenas till "nästa räkneskapsår", vilket i praktiken kan innebära att spelet rentav släpps i början av 2012.

Nu tror vi givetvis inte att det ska vara så illa. Square Enix låter hälsa att de försenar spelet eftersom de vill lägga extra tid på finputsning. De har upplevt att flera av deras titlar sålt sämre än beräknat och kommer nu att spendera mer tid och kraft på att se till att spelen är i toppform när de släpps.

Som plåster på förseningssåren kan du njuta av fem minuter högkvalitativ spelfilm.

[video=6652]

Om det skulle bli LIKA bra som originalet var, så kan jag vänta mycket längre än ett år!! ;) 18/12 Jag googlade runt lite på [h+]^3 och det kom upp en massa om transhumanism etc. Men när jag väl såg det tänkte jag på Tritium [h]^3 (radioaktivt väte för de som inte vet). Det slog mig sedan med alla referenser på ikaros och även den stora anläggningen... 17/12 Tråkigt som fan att spelet försenas, men jag förstår dem. Skitbra gjort av Square Enix. 17/12 Ni är ju fan bra koko om ni tror att spelet kommer förändras radikalt på några månader. Det handlar naturligtvis bara om optimering och marknadsföring. 17/12 Oj, härligt! dom kanske insåg att dom höll på att utveckla någon generisk konsollskit som 99% av alla andra... I like! 16/12 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! 16/12 Nu ska vi inte vara överdrivet förhoppningsfulla. Kolla på GT5, det skulle "finputsas". Alla sådana här förseningar är bara äckliga. När ska utvecklarna lära sig att det inte är någon mening med att sätta releasedatum förrän spelen är färdiga? 16/12 Ja absolut, men den där officiella 5minuters trailern / spelets intro lyckades ju göra så att habegäret nått kritiska nivåer och att senarelägga lanseringen skapar svåra abstinensbesvär :( 16/12 Bra,,, putsa putsa putsa putsa denna diamant till perfektion 16/12 F*n, nu måste man vänta ännu längre på nästa års bästa spel, bara det inte släpps allt för nära inpå Mass Effect 3 för då blir det kris! 16/12
Skicka en rättelse