Vare sig du föredrar turordningsbaserade rollspel eller mer actionorienterade varianter finns det något för dig i Dragon Age II. Spelets lead designer, Mike Laidlaw, ger oss en grundlig genomgång.

Mike Laidlaw är lead designer för #Dragon Age II och ger oss i den här filmen konkreta exempel på hur striderna går till i en av nästa års stora rollspelsreleaser.

Vare sig du föredrar att strida taktiskt och turordnignsbaserat eller att kasta dig hals över huvud in i stridens hetta lovar BioWare att det ska finnas något för alla.

Filmen visar oss PC-versionen och får väl ses som en replik på de arga fans som påstår att Dragon Age II kommer att bli "fördummat" och "konsolifierat". Till er ställer vi frågan: är ni omvända?

[video=6718]

Det ser förjävligt ut. Plastigt, stelt, repetitivt. Miljön dom är i är ju otroligt tråkig. Deras UI är ju fruktansvärd. Att bara hack 'n' slash som något annat dussinspel kommer bli tråkigt väldigt fort. Det finns ju ingen gruppkänsla alls och animering... 19/12 Detta såg väll bra ut.. men man kanske skulle man ta och spela klart DA innan detta kommer :) 19/12 Ser rent allmänt lovande ut, bara de piffar upp grafiken osv lite grann så kanske det blir värt att testa. Fastnade aldrig riktigt för DA men det här kanske man kan fastna för istället :) 18/12 Undrar om detta kommer att få min snart 4 år gamla dator att svettas, eller håller det konsollnivå? Pausfunktionen gör i alla fall detta spel intressant för mig. 18/12 Att de inte skadas av AoEn är nog en svårighets inställning bara. Och du kunde stänga av användandet av tactics och således sköta allt i striden helt själv 18/12 Combat var ju sämst i DA 1. Ser inte ut att bli mycket bättre här. 18/12 Ettan var ett helt ok rpg med rätt vettiga strider som iaf i början krävde lite taktik (dock blev allt piss enkelt så fort man fick cone of cold och sleep) Men det här ser verkligen dassigt ut... precis som en hel del redan påpekat, animationerna ser... 18/12 Detta bekräftade ju alla misstankar man hade om Dragon age 2 iaf. Ja inte för att 1:an var så briljant som de flesta fick det till men det ser ut att vara många gånger bättre än dess uppföljare. 18/12 Vilken skit. Hemskt gränssnitt och lika hemsk grafik. Blir verkligen inget köp. 17/12 Vill ha! Är inte alls orolig över spelet. Hade lite problem med de "flashiga" striderna först men det kommer nog inte vara något problem när man väl kommit in i det. :) 17/12
Skicka en rättelse