Spelförstörande buggar kan krasa sönder din upplevelse med både Munch's Oddysee och Stranger's Wrath om du har otur. Men utvecklarna "älskar dig".

Efter otaliga tekniska klagomål på Steam-forumet avslöjar Oddbox-utvecklarna att de jobbar på att släppa en patch på "rekordtid". De hävdar också att de älskar dig.

Det är via Oddworld-sajten uppgifterna luskats fram. Problemen rör Munch's Odyssee (kraschar om du använder Xbox 360-handkontroll) och Stranger's Wrath (dåligt optimerat, upplösningsbuggar). Så här låter det:

- Kom ihåg: vi älskar er och vi avskyr att behöva höra att ni inte har era livs ögonblick med våra spel på grund av tekniska problem vi inte fann under testfasen.

- Vi har har hört att det fanns vissa tekniska problem speciellt med Munch's Oddysee och Stranger's Wrath. Vi testade båda spelen uttömmande och båda gick igenom, så detta kommer som en smärre chock för oss. Vi jobbar på att lösa problemen i skrivande stund och hoppas ha en patch ute på rekordtid, avslutar utvecklarna.

Oddbox-paketet som säljs via Steam innehåller de första fyra spelen i Oddworld-världen - #Oddworld: Abe's Oddysee, #Oddworld: Abe's Exoddus, #Oddworld: Munch's Oddysee och #Oddworld: Stranger's Wrath.

Skicka en rättelse