Det var många ögonbryn som höjdes när Hideo Kojima och Suda51 tidigare i år avslöjade att de hade ett "mystiskt äventyrsspel" på gång. Spelet är tydligen klart - till 1 %.

Metal Gear Solid-spelens pappa, Hideo Kojima, och mannen bakom No More Heroes-titlarna (bilden), Suda51, avslöjade tidigare i år att de skulle slå sina kreativa huvuden ihop och utveckla ett spel.

Det "mystiska äventyrsspelet" befinner sig fortfarande i sin linda och ingen av producenterna verkar ha speciellt bråttom med att komma igång. I en intervju med japanska Famitsu avslöjade Chiyomaru Shikura, CEO på 5bp (som också är involverad), att spelet är till 1 % klart. Faktum är att det var samma Shikura som avslöjade projektet i somras.

"Kojima berättade att han ville göra ett äventyrsspel. Vi befinner oss fortfarande i ett stadium där vi måste mejsla ut hur spelet ska se ut. Därför kan jag inte säga något mer om detaljerna."

Så lät det då. Och med tanke på att de två storproducenterna är upptagna med titlar som #Metal Gear Solid: Rising och #Shadows of the Damned är det lätt att förstå att det tar tid att komma igång med samarbetet.

Skicka en rättelse