God jul, bästa läsare! Än återstår ett par timmar innan de flesta kastar sig över de där färgglada paketen under granen. Vi tjuvstartar lite och levererar den sista julklappstävlingen, och som vi tidigare lovat är det fråga om riktigt fina priser. Närmare bestämt en Playstation 3 med Move-kontroll eller en Xbox 360 och en Kinect!

Japp, #Webhallen-tomten sparade finpresenterna till oss, och genom att klura ut rätt svar på ett par frågor är du med och slåss om två konsoler med tillhörande styrdon. Tävlingen pågår till och med måndag, så det finns gott om tid att få i sig ett julbord eller två innan det är dags att delta. Missa för allt i världen inte heller gårdagens tävling: en Nintendo DSi och #New Super Mario Bros. står på spel.

Med det sagt vill vi tacka alla er läsare som hjälpt till att göra 2010 till ännu ett fantastiskt spelår. På FZ ser vi fram mot 2011, men först kommer vi sammanfatta det gångna spelåret med årsbästalistor och skribenternas favoriter. Vi börjar med de sistnämnda i dag och årets spel utses som vanligt på nyårsafton. Väl mött!

/FZ-redaktionen