Codemasters har skickat ut en första biografi som handlar om en av de mycket fiktiva karaktärerna. Spännande, dramatiskt, eller kanske något helt annat?

Nästa år släpps #Operation Flashpoint: Red River och #Codemasters har påbörjat sin PR-kanon. Inte minst när de nyligen meddelade att de inte tycker om verklighetsförankrade konflikter. Vad de däremot vill göra är att du ska bygga upp en relation till deras förmodat icke verklighetsförankrade konflikt med hjälp av biografier om och med karaktärer som kommer dyka upp i liret. Den första handlar om Damien Knox som snackar krig och har sig.

[video=6768]

:D 26/12 http://www.youtube.com/watch?v=TWkbNboZwUg Här kan ni jämföra vad Codemasters anser vara en "soldatsimulator" med Arma. :P 24/12 Word. Codemasters har bevisat att det inte kan leverera något i närheten av något så avancerat och flexibelt som Bohemias spel. 24/12 Codemasters måste lära sig vad de kan och inte kan göra, OFP: DR SÖG JU hårt. Gillar fortfarande OFP av bohemia och det är klart ett av världens bästa spel! 23/12 Ja, vad kan man säga? Samma sak som DR med nya skins... En sak som jag reagerade på är marines som transporterades på lastbil med granateld 100-150 meter bakom, satt blixtstilla utan att röra en fena. Om man blir utsatt för granateld så nära så lär man... 23/12 Kräktes. Nästan lika äckligt som den andra trailern. AMERRICUUUUH 23/12 Fast det kommer nog tyvärr sälja tillräckligt bra för att det ska komma en trea (eller en tvåa beroende på om man räknar Dragon Rising som en uppföljare till Bohemias etta eller inte). Jag menar det ser ju rätt snyggt och flytande ut på bild. Om jag int... 23/12 Wow, detta var helt otroligt dåligt. Klyshigt som fan osv. Sen att Codemasters sitter och slår sig för bröstet över att man inte gör spel av en riktig konflikt är ju bara skrattretande. Tadjikistan - Afghanistan same shit diffrent name. kort sagt: värde... 22/12 Verkar väl helt okej men jag gillar inte när dem är för seriösa, då tittar jag hellre på en riktig film. 22/12 Operation VM i klyschor kanske vore ett bättre namn. 22/12
Skicka en rättelse